Het team achter sopje.nl
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.5

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit 's-Gravenhage op 19-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

GOED

Door uit Leusden op 13-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Betrouwbaar en levert wat ze zeggen

Door uit Groningen op 10-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Uw hulpen zijn niet blij met het bedrijf en de betalingsregelingen. Ik ook niet, ik heb in 3 maanden nog geen goede hulp gevonden. Ben benieuwd waarom het de volgende keer mis gaat.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij proberen altijd zo helder mogelijk te communiceren wat de kosten zijn, zowel richting u als richting een hulp. Wij stellen u pas een kandidaat voor wanneer deze zelf heeft toegezegd graag voor u aan de slag te willen. Helaas komt het voor dat iemand toch niet meer beschikbaar is, of dat u zelf niet tevreden bent over de hulp. Omdat wij uw tevredenheid wel erg belangrijk vinden zoeken wij kosteloos verder.

Door uit Heerenveen op 09-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer snel kandidaten gevonden. Nette communicatie.

Door uit Geersdijk op 08-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zoals ik reeds hierboven heb aangegeven "Goed". het is mijn eerste contact met Sopje, dus heb ik nog geen uitgebreide ervaring.

Door uit De Bilt op 05-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De eerste hulp die ik toegewezen krijg heeft nauwelijks tot geen ervaring. In mijn aanvraag staat dat ik iemand zoek die zelfstandig kan werken en zelf ziet (wat denk ik lastig is als je geen ervaring hebt). Na een gestolen auto en beenbreuk kon deze persoon niet meer komen. De tweede hulp kon na 2 keer poetsen niet meer op de door mij in mijn aanvraag duidelijk aangegeven dagen. Dus wederom geen hulp. Ik heb het idee dat de screening minimaal is. En kosteloos een nieuwe zoeken is leuk maar om de haverklap een nieuwe hulp, niet.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Erg vervelend om te lezen dat u het zo heeft ervaren, natuurlijk willen we dat iedereen zo snel mogelijk een geschikte hulp heeft. Er zijn in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is. Helaas kan het ondanks deze momenten voorkomen dat een hulp toch af ziet van uw aanvraag, hoe vervelend dat ook is. Juist daarom is de garantie.

Door uit Dedemsvaart op 02-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijn dat je op deze manier een hulp kunt vinden. De site vind ik ook heel overzichtelijk en geeft antwoord op alle vragen. De mogelijkheid om een andere hulp te krijgen als er geen klik is vind ik super fijn! Het is niet prettig als je geen klik hebt en iemand in je huis aan het werk is. Ik heb geluk,ik heb meteen een leuke hulp gevonden. Ik beveel Sopje én mijn hulp aan!

Door uit Valkenswaard op 02-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service en een makkelijke website. We hadden binnen twee dagen een geschikte match. Ik ben heel blij met sopje.nl

Door uit Ede op 02-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Okay

Door uit Weesp op 01-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

heel duidelijk en snel

Door uit Vlaardingen op 30-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het werkt erg duidelijk en je hebt heel snel een goede hulp gevonden die bij je past. Contact verloopt netjes en professioneel. Wij zijn er erg tevreden over!

Door uit Zwolle op 30-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel fijn hoe het zoeken naar hulp in de huishouding je uit handen wordt genomen. De website is overzichtelijk, en ook de downloads zijn goed te gebruiken, compleet en duidelijk. Er wordt een mooi, compleet pakket geleverd voor een zeer redelijk tarief. Enige puntje van aandacht vind ik de herinneringsmail. Voor mijn gevoel werd deze iets te snel verstuurd. Misschien mensen iets meer tijd geven om een kennismaking te plannen.

Door uit Velserbroek op 28-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een dag heb ik de hulp gevonden die goed aansloot bij mijn wensen. Prima service!

Door uit Badhoevedorp op 27-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb verder nog geen ervaring met Sopje, maar hoop op een goede.

Door uit Gorinchem op 26-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

keurig bedrijf

Door uit Amersfoort op 25-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snelle dienstverlening

Door uit Rheden op 24-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Sopje bemiddeld snel en goed. prima service!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!