COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 4.1

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Deventer op 01-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Uiteindelijk is het gelukt e3n hulp te vinden.

Door uit Hoofddorp op 21-09-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik had graag telefonisch contact gehad ipv alles via de mail regelen.

Door uit Breezand op 01-09-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijke structuur, fijne match. Snelle reactie.

Door uit Nieuw-Vennep op 31-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima, snel kandidaat gevonden.

Door uit Zwijndrecht op 30-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle feedback

Door uit Zeist op 30-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben helaas geen goede klik dat bleek nadat ze voor het eerst hier kwam werken. Nu lukt het me niet contact met jullie te krijgen. Dat vind ik jammer. Want nu heb ik jullie hulp erg nodig. Hartelijke groet

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij proberen indien er geen klik is altijd zo spoedig mogelijk een nieuwe hulp voor te stellen. Wij hopen alsnog snel een geschikte kandidaat te vinden.

Door uit Den Hout op 24-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service maar niet duidelijk hoe de werkster te betalen

Door uit Wassenaar op 20-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel goede hulp gekregen

Door uit Utrecht op 12-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle respons en snel een nieuwe schoonmaakster gevonden.

Door uit Wageningen op 30-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Communicatie is oké

Door uit Huissen op 28-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede uitleg over alles

Door uit Rhoon op 27-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en efficiënt, met alle digitale hulpmiddelen en aan het eind een lieve, prettige hulp id huishouding. Heel fijn.

Door uit Ede op 23-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ruim voldoende

Door uit Deventer op 16-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

eerste indruk is goed, nu wachten op het vervolg

Door uit Bussum op 30-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wees niet alleen zakelijk! Moeizaam te bereiken. Kijk verder dan jullie bureau. Zeer slechte dienstverlening.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen, wij zijn indien nodig op de aangegeven tijden goed te bereiken. En proberen mails altijd binnen 24 uur te beantwoorden. wij doen ons best uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Door uit Lent op 18-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Via de website is een contact met een schoonmaakhulp tot stand gekomen. Wel heel snel. Deze hulp had nog nooit van Sopje.nl gehoord, dus weinig transparantie in de gang van zaken. Tot nu toe niet echt ervaring gehad met de verdere dienstverlening.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

De hulp is ingeschreven bij de werkzoekers website. Sopje.nl is de website voor zorgzoekers die een hulp zoeken. De naam van sopje.nl wordt wel vermeld bij de opdracht die de hulp ontvangt, echter kan het dus zijn dat de hulp hier niet op heeft gelet.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!