Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Inclusief Schoonmaakpakket
Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Groningen op 05-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het heeft ongeveer een maand geduurd voordat Sopje een geschikte suggestie deed. Twee mensen bleken helemaal niet beschikbaar, twee mensen konden niet op de gevraagde dagen en één iemand voldeed niet aan mijn wensen. Uiteindelijk wel een geschikte kandidaat gevonden, maar het was een heel proces wat me veel tijd heeft gekost. Een volgende keer zou ik liever zelf iemand willen benaderen.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat het langere tijd heeft geduurd voor wij een geschikte hulp hebben kunnen vinden. Echter wanneer de eisen naar elk voorstel wordt aangepast wordt het steeds lastiger een geschikte hulp te vinden. Wij hopen uiteraard dat de huidige hulp leidt tot een langdurige samenwerking.

Door uit Borne op 28-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind de bemiddeling goed. Ik heb echter wel mijn bedenkingen t.a.v. de financiële kant van de zaak. Zeker als blijkt dat jullie mij mailen voor loonsverhogingen voor de hulp, terwijl in de praktijk blijkt dat het grootste deel daarvan op gaat naar jullie bemiddeling. Dat vind ik niet fair, zeker niet zoals het door jullie gebracht is. "Onder het minimum uitkomen" terwijl ze daar nog 3 euro per uur boven zaten. Iets om over na te denken voor jullie.

Door uit Tiel op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service

Door uit Klaaswaal op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Site is overzichtelijk . Snelle reactie. Snelle service.

Door uit Abbenes op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na inschrijving reageerde al snel iemand. Het is fijn dat je het contract en tips voor het gesprek kan downloaden.

Door uit Alphen aan den Rijn op 12-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

makkelijk navigeren over de site, goed follow up

Door uit Ede op 21-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik kreeg dezelfde dag nog een match aangeboden via sopje en een aantal dagen later de kennismaking gepland. Zeer fijn gesprek en ze kon een week later al beginnen. Ik heb er vertrouwen in.

Door uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 20-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

2x een werkster voor ons gevonden, 2x voldeed deze niet aan de voorkeuren die we vooraf aangegeven hadden. Toen maar weer zelf gaan zoeken. Helaas moesten we wel 40 euro bemiddelingskosten aftikken. Voor niks dus. Communicatie ed verder allemaal netjes, prima website ook. Maar helaas voor ons niet gebracht waar we voor betaald hebben.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw feedback. We vinden het spijtig dat het niet gelukt is om een hulp te vinden die aan uw voorkeuren voldoet. Nadat wij u de eerste kandidaat hebben voorgesteld, bleek dat u uw eisen nog niet helemaal accuraat had beschreven. We zijn toen met uw aangepaste voorkeuren aan de slag gegaan, met uitzondering van uw opgegeven eis omtrent nationaliteit, omdat dit niet toegestaan is. Natuurlijk kunnen we wel meenemen dat uw match gewoon Nederlands spreekt. De tweede kandidaat heeft u opnieuw afgewezen omdat zij niet binnen het profiel dat u zocht past, echter hebben we van u nooit een toelichting mogen ontvangen waarom niet, daar we uw eisen als leidraad hebben gebruikt. De bemiddelingskosten zijn van toepassing op deze zoektocht en geven u de garantie dat wij iemand anders zoeken voor de periode van één jaar. Als u liever zelf iemand zoekt, kan dat natuurlijk ook. Dat betekent niet dat onze kosten ongedaan zijn gemaakt. Indien wij alsnog iemand kunnen zoeken, horen we heel graag van u!

Door uit Elst op 19-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle afhandeling

Door uit Hellevoetsluis op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Jammer dat er 45,95 betaald moet worden en ook de schoonmaakster een behoorlijk bedrag moet betalen

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

De bemiddelingskosten en het uurloon is van te voren bekend.

Door uit Bergschenhoek op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

2 weken geleden voor het eerst een account aangemaakt bij sopje.nl. Binnen dit termijn heb ik al een schoonmaakster en heb er een goed gevoel over. De moeite die ik moest doen is echt heel beperkt! Super fijn!

Door uit Harskamp op 22-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

het contact was goed en de hulp is zaterdag geweest en het ging heel goed!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!