Het team achter sopje.nl
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Gemiddelde Score 8.5

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 18-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn dat een organisatie je zorgen over het zoeken naar een nieuwe hulp uit handen neemt!

Door uit Leiden op 16-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste twee hulpen hebben na enkele keer mail verkeer over een kennismaking niets meer van zich laten horen. het aantal uren heb is door mij aangepast in het systeem van 2 naar 4 uur per 2 weken. Dit kwam ook door bij de match met Simone. Nu ik de match bevestig staat er in het systeem 2 uur per 2 weken.

Door uit Veghel op 16-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ben tot nu toe tevreden over de gang van zaken.Jolanda heeft gister 3 u bij mij gewerkt tot volle tevredenheid

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Fijn om te lezen dat de hulp u naar tevredenheid heeft geholpen. Wij wensen u een plezierige samenwerking toe.

Door uit Maarsbergen op 14-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Toppie

Door uit Heerhugowaard op 12-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Voor het eerst via een bemiddelaar op zoek naar een hulp. Binnen 24 uur kreeg ik informatie van een kandidaat toegestuurd. Kennismaking verliep goed en afgesproken dat we de samenwerking aan gaan. Ben er blij mee.

Door uit De Lier op 10-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Besproken wat er moet gebeuren. Geen probleem, door ervaring.

Door uit Zeist op 05-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het duurde een paar weken voordat Sopje met een kandidaat kwam, maar de kennismaking verliep prima, de kandidaat kwam fijn en betrouwbaar over en het was prettig om met haar zelf persoonlijk afspraken te kunnen maken. Tot nu toe prima ervaring met Sopje!

Door uit Papendrecht op 03-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vlot in de bemiddeling.

Door uit Tilburg op 01-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Hulpzaam

Door uit Brielle op 28-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 1 dag na inschrijving al gegevens toegestuurd gekregen, dezelfde dag nog contact gehad met kandidaat. Vandaag een eerste kennismaking gehad. Ze lijkt mij een heel aardig meisje en een goede match. Ik verwacht dat dit goed gaat lopen.

Door uit Almkerk op 26-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede en snelle service. Mail gekregen om ons te herinneren aan het bevestigen van de overeenkomst. Fijn om richtlijnen te krijgen bijvoorbeeld voor het eerste gesprek. De hulp die kennis is komen maken is vriendelijk, open en flexibel. Zij start pas over 3 weken (in overleg) met de werkzaamheden, ik hoop dat het goed bevalt!

Door uit Utrecht op 22-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Haarlem op 21-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

U heeft mij snel aan een hulp geholpen.

Door uit Hoofddorp op 15-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Omdat er een misverstand ontstaan was, door mijn eerst aangemelde hulp en ik daarover belde, werd dit probleem direct aangepakt en opgelost. Nu heb ik echt een geweldige hulp. Dank hiervoor.

Door uit Veghel op 11-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle koppeling

Door uit Schiedam op 11-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

-

Door uit Vledder op 06-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op een vlotte en zakelijke manier hebben we nu al verschillende keren een goede hulp gevonden!

Door uit Huizen op 05-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!