COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Leiden op 08-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

WEES GEWAARSCHUWD! Zeer, zeer slecht bedrijf. Is op uw geld uit en meer niet. Lees recensies van zowel De witte werkster als sopje.nl op Google zijn hetzelfde bedrijf en hebben niet voor niets hun naam moeten veranderen. Jammer dat ik dit niet eerder heb gelezen. Klantenservice is inadequaat en alleen gericht op erop te hameren dat je nog moet betalen. Zit ineens vast aan een jaarcontract terwijl ze niets gedaan hebben. Dat je de eerste 30 euro moet betalen, prima. Maar, na op tijd opgezegd te hebben, zou een klant niet moeten doorbetalen voor een jaarcontract. MENSEN WEES GEWAARSCHUWD!! LEES DE GOOGLE RECENSIES wslk plaatsen ze hier alleen maar recensies wanneer het toevallig goed is gegaan.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Spijtig dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben onze naam echter niet gewijzigd. Wij zijn onderdeel van Hulp in Huis welke meerdere websites beheerd. U zit ook niet 'ineens' vast aan een jaarcontract. Op onze website, in de voorwaarden en alvorens u het jaarabonnemnet afsluit en een zoekopdracht indient, wijzen wij u er op dat u via ons gebruik maakt van een jaarabonnement. Hiermee dient u ook eerst akkoord te gaan, voor wij u verder helpen. U heeft dan ook zelf akkoord gegeven hierop en vervolgens een zoekopdracht ingedient voor een hulp. Naar aanleiding van uw zoekopdracht zijn wij uiteraard opzoek gegaan naar een hulp en hebben wij ook een hulp aan u voorgesteld. Op dat moment gaat het jaarabonnement in, zoals u ook heeft kunnen lezen.

Door uit Delfgauw op 31-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad, 2x toe komen ze niet opdagen en zit je voor niks te wachten. betalen voor iets wat je niet eens krijgt is te zot voor woorden

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulpen niet zijn komen opdagen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Schoorl op 15-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Service eerste instantie slecht. Na veel mail contact uiteindelijk tot oplossing gekomen

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw review. Wij doen zoveel mogelijk ons best om samen tot een oplossing te komen.

Door uit Hillegom op 09-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De hulp die mij is aangeboden is nog maar 1x geweest, maar die keer heeft ze goed werk afgeleverd. Als dat zo blijft ben ik erg tevreden.

Door uit Deventer op 26-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Makkelijk en duidelijk en alle vrijheid om zelf met je hulp te overleggen.

Door uit Swolgen op 15-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden over de poetshulp, het klikte meteen en ze werkt erg goed! De gehele afhandeling van zaken is precies zoals ik het ook wenste, duidelijkheid is alles inzake geldtransacties. IK hoop tot slotte dat ik er nog lang plezier van mag beleven!! Vriendelijke groet, Armand Gieling.

Door uit Terneuzen op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Noodzakelijke hulp snel gevonden.

Door uit Zoetermeer op 27-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn hulp is 24 juli voor het eerst geweest en heeft alweer opgezegd omdat hij een betere baan heeft gevonden,maar nu moet ik maar weer afwachten of ik een nieuwe hulp van jullie krijg. Het is jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

Door uit Heeze op 10-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De hulp belt op het laatste moment af - was wel een aardig meisje door de telefoon, wellicht een prima hulp. Ik bel Sopje.nl wat nu te doen want ik ben wel echt op zoek. Kreeg ik een dame aan de lijn die er enkel op hamerde dat ik wel de factuur moest betalen en anders een aanmaning zou krijgen. Ik had immers een jaarabonnement afgesloten. Ze las mij letterlijk de les op een heel onprettige manier. De service van Sopje.nl laat zwaar te wensen over.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. U geeft echter nu aan dat de hulp op het laatste moment afzegde, echter geeft u in de afwijzing aan dat de hulp niet lang genoeg beschikbaar voor u was. Uiteraard is beide vervelend, echter komen de verhalen niet overeen. Mijn collega aan de telefoon heeft u gewezen op de mogelijkheid om voor u verder te zoeken en heeft u inderdaad gewezen op de factuur, echter alleen omdat u hier zelf vragen over had.

Door uit Deurne op 01-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik wil mijn gehele contract en account bij jullie opzeggen, totaal ontevreden over de voorgestelde kandidaten en dat jullie dit soort mensen willen vertegenwoordigen en actief voorstellen aan mensen en er nog geld voor vragen ook is belachelijk. Ik kan niet uitschrijven omdat mijn abonnement nog loopt en dat kan ik nergens opzeggen.. Totaal onoverzichtelijk dus.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. U heeft een link ontvangen waar u een klacht kunt indienen over de kosten.

Door uit Diepenveen op 29-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer tevreden

Door uit Utrecht op 17-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ingeschreven en binnen een uur een afspraak. Zojuist kennisgemaakt. Lijkt goed allemaal! Nu de eerste sessie afwachten of het ook bevalt. Wordt vervolgd!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!