Het team achter sopje.nl
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Zutphen op 15-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en doeltreffend. bellen is altijd mogelijk

Door uit Kortenhoef op 13-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het heeft geduurd, maar ik er vertrouwen in dat het nu goed gaat komen

Door uit Etten-Leur op 05-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Omdat het moeilijk is tegenwoordig een nieuwe hulp te vinden ben ik op internet gaan zoeken. Duidelijke site, snel handelen en respons. Korte lijntjes werkt het snelst. Een vraag: waarom is het niet verplicht dat jullie werknemers een VOG(verklaring Omtrent Gedrag) hebben.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij zijn geen werkgever. Een hulp kan dus geen VOG voor ons aanvragen. Daarnaast is een VOG beperkt geldig en zal dus voor elke opdrachtgever een nieuwe VOG moeten aanvragen. U mag uiteraard wel zelf een VOG wensen van de hulp, echter dient u dan zelf de kosten hiervoor te vergoeden.

Door uit Haarlem op 16-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er was dringend hulp nodig en dit is in een week tijd naar tevredenheid gelukt!

Door uit Woerden op 10-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zie boven

Door uit Heerde op 03-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog geen commdntaar

Door uit Lelystad op 08-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Werkt snel en ik ben zeer tevreden

Door uit De Lier op 01-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Sopje.nl had heel snel een eerste match gemaakt en toen dat niet aansloot op de wensen ook vlot een volgende match.

Door uit Leeuwarden op 29-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De snelheid van bemiddeling is goed. Bij de derde kandidaat was er een goede match!

Door uit Veghel op 28-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

x

Door uit Almere op 26-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snel en eenvoudig

Door uit Witharen op 18-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben nog niet zoveel ervaring met Sopje. We gaan net van start met onze tweede schoonmaakster via Sopje. Maar de eerste is erg goed bevallen. Maar ze kreeg ander werk. Daarom nu weer een nieuwe kandidaat aangevraagd.

Door uit Hoofddorp op 11-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

X

Door uit Zoetermeer op 08-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles wordt perfect en snel geregeld

Door uit Hoofddorp op 05-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Spreekt voor zich.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Jammer dat u geen onderbouwing heeft gegeven op uw toelichting. Wij willen namelijk graag en onze diensten vernieuwen en verbeteren om u beter van dienst te kunnen zijn. We hebben u dan ook gevraagd om een toelichting echter hebben wij geen bericht van u mogen ontvangen. Bedankt voor uw review.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!