Het team achter sopje.nl
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Lelystad op 08-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Werkt snel en ik ben zeer tevreden

Door uit De Lier op 01-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Sopje.nl had heel snel een eerste match gemaakt en toen dat niet aansloot op de wensen ook vlot een volgende match.

Door uit Leeuwarden op 29-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De snelheid van bemiddeling is goed. Bij de derde kandidaat was er een goede match!

Door uit Veghel op 28-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

x

Door uit Almere op 26-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snel en eenvoudig

Door uit Witharen op 18-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben nog niet zoveel ervaring met Sopje. We gaan net van start met onze tweede schoonmaakster via Sopje. Maar de eerste is erg goed bevallen. Maar ze kreeg ander werk. Daarom nu weer een nieuwe kandidaat aangevraagd.

Door uit Hoofddorp op 11-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

X

Door uit Zoetermeer op 08-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles wordt perfect en snel geregeld

Door uit Hoofddorp op 05-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Spreekt voor zich.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Jammer dat u geen onderbouwing heeft gegeven op uw toelichting. Wij willen namelijk graag en onze diensten vernieuwen en verbeteren om u beter van dienst te kunnen zijn. We hebben u dan ook gevraagd om een toelichting echter hebben wij geen bericht van u mogen ontvangen. Bedankt voor uw review.

Door uit Rotterdam op 01-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn dat er iedere keer soepel en snel wordt gezocht naar een nieuwe Hulp. Wel vervelend was dat ik de laatste keer zelf iemand moest gaan afwijzen terwijl ik nog geen enkel contact had gehad. Vreemde gang van zaken.

Door uit Hoofddorp op 26-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

af wachten hoe de hulp functioneerd

Door uit Gennep op 26-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle reactie nadat de eerste kandidaat niet reageerde. de tweede kandidaat is nu voor ons aan de slag.

Door uit Schiedam op 09-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We hadden snel contact met sopje en met onze nieuwe schoonmaakster. Al en met al een positieve ervaring.

Door uit Loon op Zand op 09-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

In september ingeschreven, maar het is ze nog altijd niet gelukt om iemand te vinden. Ook niet gek als je achteraf hoort dat ze ook niet meer aan het zoeken zijn. Vreemde club, niet aan beginnen.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

We doen ons best om onze opdrachtgevers snel te kunnen voorzien van een kandidaat. Hierin zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw regio. Soms kan het wat langer duren voor dat we een hulp hebben gevonden waar u een klik mee heeft. Uiteraard blijven wij graag verder op zoek.

Door uit Sassenheim op 08-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De ene dag verzoek ingediend en ‘s avonds al reactie, heel snel iemand voor me gevonden.

Door uit Almelo op 07-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goed

Door uit Naaldwijk op 05-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Vind het jammer dat er niet goed gekeken wordt naar de personen die jullie opgeven.aar als er geen klik os wordt er wel gelijk een ander geregeld dat gaat heel snel en hierin helpen julloe goed.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

We vinden het van belang dat u een klik heeft met een aangeboden kandidaat. En laten u de beslissing nemen of er een klik is. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een hulp. Soms wil dit iets langer. We vinden het dan ook fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Bedankt voor uw feedback.

Door uit Naaldwijk op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

gelijk iemand gevonden die ook gelijk aan de slag kan

Door uit Apeldoorn op 30-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na inschrijving kreeg ik al na 1 werkdag de gegevens van een geinteresseerde hulp toegestuurd. Toen bleek dat zij pas een maand later kon beginnen dan wij wilden hebben we sopje gevraagd een nieuwe hulp aan ons te koppelen. Ook dat ging weer flitsend snel en aanstaande vrijdag begint ze! Super!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!