Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 15,- p/u

Het team achter sopje.nl

Bemiddelingskosten van Sopje

Uw huishoudelijke hulp heeft een uurtarief van € 15,- per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale hulp. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaakabonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale huishoudelijke hulp
  • Handig urenoverzicht
  • Wij houden niets in van de hulp

Schoonmaakabonnement (jaarabonnement)

€ 14,95 per maand

Voor slechts € 14,95 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp. Het betreft een jaarabonnement en het biedt u veel voordelen. Zo heeft u recht op een fonds bij schade door hulp (max. €2.500,-), regelen wij een nieuwe hulp als uw hulp stopt en kunt u gebruikmaken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een huishoudelijke hulp voor € 15,-
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 15,- is helemaal van de huishoudelijke hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het eenjarige schoonmaakabonnement van € 14,95 per maand biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende hulp wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige huishoudelijke hulp in huis.

Garantie
Uw jaarabonnement gaat pas in als wij een huishoudelijke hulp voor u hebben gevonden. Als u geen klik heeft met de hulp, zoeken wij gewoon voor u verder. Kunnen wij geen hulp voor u vinden, dan betaalt u ons niets.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Handig om te weten over uw schoonmaakabonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven. Het betreft een jaarabonnement. Na dit jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Op het moment dat wij een huishoudelijke hulp hebben gevonden en u de gegevens mailen van deze kandidaat, gaat uw abonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 14,95.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen hulp aan u voorstellen en u dus geen contactgegevens ontvangt van een kandidaat, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een hulp aan u voorstellen. Uw jaarabonnement gaat dan in.

Als wij binnen een maand geen huishoudelijke hulp voor u kunnen vinden, dan brengen wij die maand geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement af voor een periode van minimaal één jaar. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@sopje.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw huishoudelijke hulp. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de hulp en de facturen die u per periode krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, maar ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct alle fiscale informatie die u nodig heeft.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.

Controle uitschakelenPremium-suggesties