Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Hulp in de huishouding in Breda

Breda is een echte Oranjestad. De historische band met het huis Nassau heeft er mogelijk voor gezorgd dat Breda de bijnaam 'Haagje van het Zuiden' heeft. De historische stadskern van Breda heeft zich gevormd rond het kasteel van Breda. De binnenstad is in 2009 nog bekroond tot beste binnenstad van Nederland. Zowel vanwege het historische stadsschoon als om zijn fraaie, bosrijke omgeving wordt Breda ook wel Parel van het Zuiden genoemd. Een parel dient altijd goed schoongemaakt te worden, hulpen in de huishouding zijn dus van groot belang! Sopje helpt u graag bij het vinden van een geschikte hulp in de huishouding!

Een hulp in de huishouding gezocht in Breda

Wanneer u een hulp in huis neemt in Breda dient u rekening te houden met de vergoeding voor de hulp in de huishouding en het eenmalige bemiddelingsbedrag. De vergoeding voor de hulp in de huishouding bedraagt slechts € 13,50 per uur (all-in). Over het bemiddelingsbedrag leest u alles op onze pagina over de vergoeding.


De voordelen van een hulp in de huishouding

Een hulp in de huishouding zorgt ervoor dat uw huis er weer netjes en schoon uit ziet. Daarnaast houdt u natuurlijk tijd over voor andere dingen. Wanneer u ervoor kiest om via Sopje.nl een hulp in huis te nemen, profiteert u van nog veel meer voordelen:


Hulp in de huishouding nodig in Breda? Schrijf u dan nu in, wij gaan direct op zoek!


Meld u nu aan, wij gaan direct voor u op zoek!