Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Procedure

Wij helpen u graag bij het vinden van een huishoudelijke hulp! Het liefst nemen wij u al het werk uit handen. Toch dient u zelf nog enkele stappen te doorlopen, voordat de huishoudelijke hulp bij u aan de slag kan. Hieronder vindt u de stappen die van belang zijn bij het vinden van een geschikte hulp in huis. Wij adviseren u de site goed door te lezen voordat u een aanvraag indient.
  1. Inschrijven;
  2. Aanvraag indienen;
  3. Wij gaan op zoek;
  4. Kennismakingsgesprek;
  5. Contract opstellen. 
Stap 1: Inschrijven
Schrijf u in middels het inschrijfformulier. Dit formulier bestaat uit het invullen van persoonlijke gegevens en de wensen en eisen die u stelt aan een hulp. De aanvraag kan pas worden verzonden als u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail (op het door u aangegeven e-mailadres), waarin een activeringslink staat. Door op deze link te klikken wordt uw persoonlijke account geactiveerd en kunnen wij voor u op zoek gaan. U kunt nu uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen op sopje.nl
 
Stap 2: Aanvraag indienen
Als de aanvraag bij ons binnenkomt gaan wij voor u op zoek naar een geschikte huishoudelijke hulp. Wij zullen de, door u, opgegeven wensen en eisen in acht nemen en benaderen enkel hulpen die hieraan voldoen. Daarbij houden wij ook rekening met de afstand en zullen wij alleen de huishoudelijke hulp bij u uit de buurt benaderen. Wij doen altijd een dubbel check bij de hulp om er zeker van te zijn dat zij aan uw wensen en eisen kan voldoen.
 
Stap 3: Wij gaan op zoek 
U ontvangt de contactgegevens van een geschikte hulp in huis per e-mail. Let op; u ontvangt op dit moment ook een factuur, van ons, voor de bemiddelingskosten.
 
Stap 4: Kennismakingsgesprek inplannen 
Met de ontvangen contactgegevens kunt u contact opnemen met de hulp in huis om een kennismakingsafspraak in te plannen. De hulp komt bij u langs, zodat u kunt kijken of er sprake is van een klik. Als er een klik is dan kan de huishoudelijke hulp bij u aan de slag. Is er geen sprake van een klik, laat het ons weten, dan zoeken wij gratis verder tot we een passende hulp in huis voor u hebben gevonden.
 
Stap 5: Contract opstellen
Het is belangrijk om een contract aan te maken. In een contract kunt u gemaakte afspraken vastleggen. Dit voorkomt dat er op een later tijdstip onduidelijkheden ontstaan.
 
Overige informatie:
De huishoudelijke hulp die bij u aan de slag gaat, houdt zijn/haar uren bij op de website. Doordat de hulp de gewerkte uren invult, heeft u ook inzicht in de gewerkte uren. U kunt als klant profiteren van ons factureringssysteem. Dit systeem kunt u te allen tijde via uw persoonlijke pagina op www.sopje.nl raadplegen.
 

Wilt u ook op een erg makkelijke manier een hulp in huis? Schrijf u dan nu in, wij gaan dan direct voor u op zoek!