Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 14,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Garantie, Groot aanbod en Geen Gedoe

Garantie
Wij vinden het belangrijk dat u een klik heeft met uw hulp. Geef daarom bij uw aanvraag uw wensen aan. Deze wensen nemen wij mee bij het zoeken van een geschikte hulp. Daarnaast bieden wij u garantie. Bent u toch niet tevreden met uw hulp? Geef dit aan ons door, dan gaan wij
zonder extra kosten voor u op zoek naar een andere hulp. Bent u ook niet tevreden met de nieuwe hulp? Dan gaan wij wederom zonder extra kosten voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Vraagt u een nieuwe hulp aan en kunnen wij binnen één maand geen geschikte hulp voor u vinden? Dan betaalt u die maand geen abonnementskosten.


Groot aanbod

Bij sopje.nl beschikken we over een grote database met hulpen uit heel Nederland. Op het moment staan er 322.477 hulpen bij ons geregistreerd. Er is dus altijd wel een hulp die aan uw wensen voldoe
t.

In het kaartje hieronder ziet u de inschreven hulpen (m/v) bij u in de buurt.Geen gedoe
Naast onze garantie bieden wij u ook andere voordelen. Zo nemen wij u al het werk uit handen als u sopje.nl inschakelt bij het zoeken van een hulp. Wij bieden u een voorbeeldcontract, dit kunt u gebruiken bij het opstellen van een contract met uw hulp. Daarnaast regelen wij ook alle administratie voor u en waarborgen wij uw privacy. Bemiddeling van sopje: service en gemak voor een lage prijs.

Profiteer direct van onze garantie, schrijf u nu in!