Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 14,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Garantie, Groot aanbod en Geen Gedoe

Garantie
Wij van Sopje vinden het belangrijk dat u een klik hebt met uw hulp. Dit begint al bij het doen van een aanvraag, hierbij kunt u uw wensen aangeven. Deze wensen nemen wij mee bij het zoeken van een geschikte hulp. Daarnaast bieden wij u garantie, bent u toch niet tevreden met uw hulp? Geef dit dan bij ons aan, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een andere hulp. Bent u ook niet te tevreden met de nieuwe hulp? Dan gaan wij wederom gratis voor u op zoek naar een nieuwe hulp. Mochten wij helemaal geen geschikte hulp voor u vinden dan betaalt u uiteraard niets. U betaalt bij ons dus naar resultaat.


Groot aanbod

Bij sopje.nl beschikken we over een grote database met hulpen uit heel Nederland. Op het moment staan er 294.577 hulpen bij ons geregistreerd. Er is dus altijd wel een hulp die aan uw wensen voldoe
t.

In het kaartje hieronder ziet u de inschreven schoonmaaksters bij u in de buurt.Geen gedoe
Naast onze garantie bieden wij u ook andere voordelen. Zo nemen wij u al het werk uit handen als u sopje.nl inschakelt bij het vinden van een hulp. Wij bieden u een voorbeeldcontract, dit kunt u gebruiken bij het opstellen van een contract met uw hulp. Daarnaast regelen wij ook alle administratie voor u en waarborgen wij uw privacy. Bemiddeling van sopje: service en gemak voor een lage prijs.

Profiteer direct van onze garantie, schrijf u nu in!