Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 15,- p/u

Het team achter sopje.nl

Over ons

Ons doel?
U helpen bij het zoeken naar een huishoudelijke hulp

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om het zoeken van een hulp zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk te maken. In 2007 hebben wij daarom een service opgericht die mensen met een PGB (zorgindicatie) helpt bij het zoeken naar een geschikte huishoudelijke hulp. Al snel klopten veel mensen zonder een PGB (zoals tweeverdieners, alleenstaande mannen en drukke gezinnen) bij ons aan. Ook bij deze groep mensen bleek de behoefte aan een huishoudelijke hulp erg groot. Daarom hebben wij ons concept aangepast zodat tegenwoordig zowel mensen met als zonder een zorgindicatie bij ons terecht kunnen.

Grote behoefte aan hulpen
En dat concept werkt! Door de enorme behoefte en het overweldigende aanbod van huishoudelijke hulpen kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Onze database met hulpen groeit sinds 2007 enorm, op het moment staan er 323.585 hulpen bij ons geregistreerd. Een aantal waarover wij in 2007 nooit over hadden durven dromen.

Wij helpen onze klanten dus met het zoeken naar een geschikte en passende huishoudelijke hulp. Criteria die wij gebruiken bij het zoeken van een hulp zijn mede door u te bepalen. Als hulpzoeker kunt u een ervaringseis en/of andere wensen en eisen opgeven. Aan de hand van deze wensen en eisen gaan wij voor u op zoek. Deze werkwijze heeft gezorgd voor vele tevreden klanten:

Meneer/mevrouw Jager uit Beuningen (GLD): "Tot dusver professioneel, vlot, transparant. Zou ik aanbevelen bij vrienden/familie".

Meneer/mevrouw Kool uit Utrecht: "Heel handig! Binnen een dag kreeg ik al een email dat er een hulp beschikbaar was. Het concept is heel simpel, maar het is heel fijn dat ze er zijn, want zelf is het toch een stuk lastiger iemand te vinden. En voor die eenmalige bemiddelingskosten hoef je het niet te laten. Ook super dat ze eventueel opnieuw iemand voor je zoeken als er onverhoopt iets niet bevalt of als de hulp niet meer beschikbaar is".

Continue verbetering
Door onze tevreden klanten en de aanblijvende groei kunnen wij continu onze service verbeteren. Zo bieden wij u bijvoorbeeld tegenwoordig garantie op een huishoudelijke hulp (in plaats van 2 weken garantie die wij u voorheen konden bieden).

Bent u ook op zoek naar een makkelijke, snelle en betrouwbare manier om een hulp te vinden?

Schrijf u dan nu in!Hoewel ons kantoor is gevestigd in Enschede, is onze service gericht op heel Nederland. Wij zorgen er altijd voor dat een u wordt gekoppeld aan een hulp in de buurt.

Sopje is onderdeel van Hulp-in-huis BV.

Nijverheidstraat 5
7511 JM
Enschede
Tel: 088 430 30 89 (Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 – 12:00 en van 14:30 - 16:00)
KvK-nummer: 61338710
BTW nummer: NL8543.02.700.B.01.


Klik hier om te zien welke pagina's naar ons linken.

Top 10 steden voor hulp in de huishouding

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.