Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Service

Het bemiddelingspakket van sopje.nl: service en gemak voor een lage prijs

Ervaringen

Gemiddelde score op basis van 581 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kiest u voor een huishoudelijke hulp via sopje.nl, dan profiteert u van de voordelen van ons. Wij bieden u de service die wij beloven tegen de laagst mogelijke vergoeding.

Hieronder leest u de aspecten van de service waar u voor kiest als u zich inschrijft op sopje.nl:

 • De juiste bemiddeling
  Bij het zoeken van een huishoudelijke hulp, houden wij altijd rekening met de wensen die u hebt opgegeven. 

 • Exclusieve tips
  Exclusief voor onze leden bieden wij een e-boek met daarin handige tips voor wanneer u een hulp in dienst hebt.

 • Voorbeeldcontracten
  Voor het schriftelijk vastleggen van afspraken tussen u en uw hulp, kunt u een contract opstellen. Om u te laten zien hoe zo'n contract er uit kan zien, bieden wij u na inschrijving op onze website een aantal voorbeeldcontracten.

 • Administratieve hulp
  Wij werken met online urenbriefjes, zodat u de gewerkte uren van de hulp altijd gemakkelijk kunt inzien. U weet zo precies hoeveel uur per week de hulp heeft gewerkt en hoeveel u de hulp dus dient uit te betalen.

 • Privacy
  De gegevens die u aan ons verstrekt zijn privé, en dus gaan wij er ook zo mee om. Uw gegevens worden nooit gebruikt voor doeleinden waar u niet bekend mee bent. Wij gebruiken uw gegevens en opmerkingen slechts om de hulp te vinden die het beste bij u past. De gegevens van deze hulp worden naar u toegezonden, zodat u een afspraak kunt plannen op het moment dat dit u zelf het beste uitkomt.

 • Tevredenheid
  Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom kunt u altijd binnen vier weken kosteloos een aanvraag voor een nieuwe hulp indienen, in het geval dat de eerste hulp niet aan uw wensen voldoet. U kunt binnen deze vier weken aanvragen indienen, totdat u een hulp hebt die wel aan uw wensen voldoet. Bovendien ontvangt u bij ons altijd garantie, mocht uw hulp binnen een jaar bij u stoppen, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe hulp.

Profiteer direct van onze Service!