Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 14,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Service

Het bemiddelingspakket van sopje.nl: service en gemak voor een lage prijs

Ervaringen

Gemiddelde score op basis van 643 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kiest u voor een huishoudelijke hulp via sopje.nl, dan profiteert u van alle voordelen via het schoonmaakabonnement. Het betreft een jaarabonnement. Wij bieden u de service die wij beloven tegen de laagst mogelijke vergoeding.

Hieronder leest u wat onze service inhoudt en waar u voor kiest als u zich inschrijft op sopje.nl:

 • De juiste bemiddeling
  Bij het zoeken van een huishoudelijke hulp houden wij altijd rekening met de wensen die u hebt opgegeven. 

 • Exclusieve tips
  Exclusief voor onze leden hebben wij een e-boek geschreven met daarin handige tips voor wanneer u een hulp in dienst hebt.

 • Voorbeeldcontracten
  Voor het schriftelijk vastleggen van afspraken tussen u en uw hulp kunt u een contract opstellen. Om u te laten zien hoe zo'n contract er uit kan zien krijgt u, na inschrijving, toegang tot een aantal voorbeeldcontracten op onze website.

 • Administratieve hulp
  Wij werken met online urenbriefjes, zodat u de gewerkte uren van de hulp altijd gemakkelijk kunt inzien. U weet dus precies hoeveel uur per week de hulp heeft gewerkt en hoeveel u de hulp moet betalen.

 • Privacy
  De gegevens die u aan ons verstrekt zijn privé. Wij gebruiken uw gegevens daarom nooit voor doeleinden waar u niet bekend mee bent. Wij gebruiken uw gegevens en opmerkingen alleen om de hulp te vinden die het beste bij u past. De gegevens van deze hulp mailen wij naar u, zodat u een afspraak kunt plannen op het moment dat het u het beste uitkomt.

 • Tevredenheid
  Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom kunt u altijd binnen vier weken kosteloos een aanvraag voor een nieuwe hulp indienen als de eerste hulp niet aan uw wensen voldoet. U kunt binnen deze vier weken aanvragen indienen, totdat u een hulp hebt die wel aan uw wensen voldoet. Bovendien ontvangt u bij ons altijd garantie. Als de hulp binnen een jaar bij u stopt, dan gaan wij gratis op zoek naar een nieuwe hulp.

Profiteer direct van onze Service!