Gemiddelde Score 4.1

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Lelystad op 11-09-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

n.v.t

Door uit Schiedam op 09-09-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Adequaat.

Door uit Utrecht op 07-09-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

de organisatie is goed, helaas hebben we wel al twee keer een match gehad die niet heel goed was. Beide voorgaande dames maakten niet goed schoon. Beide keren stopten ze net op het punt dat ik mijn ontevredenheid wilde uiten. Ik hoop dat het dit keer goed bevalt.

Door uit Almere op 30-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

hulpvraag snel geregeld

Door uit Hoofddorp op 30-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Maria is een zeer nette vriendelijke hulp ik kan niet meer zonder haar .ze doet haar werk zeer nauwkeurig is betrouwbaar gezellig in één wordt een schat.

Door uit Badhoevedorp op 30-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een leuke hulp geregeld

Door uit Maarssen op 29-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De voorgestelde schoonmaakster zei 1 u voor het kennismakingsgesprek af. Blijkbaar worden de kandidaten niet gescreend van te voren. Ik wilde vervolgens van de overeenkomst afzien ( de wettelijke retour termijn) maar dat was allemaal niet mogelijk: ik heb moeten betalen voor niets. Ik raad het af.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij screenen onze hulp niet, wel zijn er 4 controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is. Het is inderdaad zo dat er voor onze diensten geen wettelijke bedenktijd geldt. De volgende tekst met wetsuitleg is van toepassing op onze diensten. Dit is te vinden op onze website en staat ook in onze voorwaarden, waarmee u akkoord bent gegaan, vermeld. Wet koop op afstand Een aankoop via telefoon of via internet wordt in de meeste gevallen gezien als een aankoop op afstand. Indien u een product op afstand koopt hebt u volgens de 'Wet koop op afstand' recht op zeven werkdagen bedenktijd. Deze zeven dagen bedenktijd gaan in één dag nadat u het product hebt aangekocht. U kunt hierdoor het product thuis bekijken en bedenken of u dit product daadwerkelijk wilt aankopen. Mocht u dit product toch niet willen aankopen, dan kunt u binnen zeven werkdagen het product terug sturen en krijgt u uw geld terug. Wanneer u een dienst via het internet aanvraagt, gaat de bedenktijd in op het moment dat u de dienst bestelt. Uitzonderingen Niet alle aankopen die u via telefoon of via het internet kunt bestellen zijn een koop op afstand. Bij de volgende producten krijgt u geen bedenktijd: Reizen die zijn geboekt op het internet; Producenten die tijdsgebonden zijn, zoals tijdschriften; Producten die speciaal voor u (op maat) zijn gemaakt; Producten die snel bederven; Een dienst waarvan u meteen gebruik maakt. Het aanvragen van een schoonmaakster valt ook onder deze uitzonderingen. Wanneer u immers bij ons een schoonmaakster aanvraagt, hebt u te maken met een dienst die voor u 'op maat' wordt gemaakt. Wij gaan namelijk aan de hand van uw opgegeven eisen en wensen op zoek naar een geschikte hulp. Daarnaast geeft u ons toestemming om direct voor u op zoek te gaan naar een geschikte hulp, waardoor de dienst die wij u aanbieden direct start na de aanvraag. (https://www.jurofoon.nl/blog/blogpost/kopen-via-internet) Mocht de aangeboden schoonmaakster niet aan de door u opgegeven eisen voldoen? Dan kunt u dit nog tot binnen een jaar na de aanvraag aangeven. Wij gaan dan kosteloos voor u op zoek naar een geschiktere schoonmaakster.

Door uit Assen op 21-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle bemiddeling, goede aanwijzingen om tot een afspraak te komen

Door uit Maarssen op 19-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima dienstverlening

Door uit Nieuw-Vennep op 18-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Je zoekt een hulp en sopje.nl heeft een grote database waardoor je snel iemand vindt bij jou in de buurt. Goed concept. En een fijne match!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!