Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 14,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Hulp in de huishouding in Utrecht

In 1808 was de stad Utrecht kortstondig de hoofdstad van het Koninkrijk Holland. Hoewel Amsterdam tegenwoordig de hoofdstad van Nederland is, kan de stad Utrecht nog wel worden gezien als een toonaangevende beurzen- en conferentiestad. Daarnaast beschikt Utrecht over het hardst groeiende economische centrum van Nederland. In deze snel groeiende stad (en gemeente) staan vele hulpen in de huishouding voor u klaar, zodat u kunt genieten van een schoon huis en meer tijd voor u zelf!

Hulp in de huishouding nodig in Utrecht?

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een hulp in de huishouding in Utrecht. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Sopje.nl
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp in de huishouding
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp in huis die bij u past
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp in de huishouding, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp in de huishouding die beter bij u past.

Wat is de vergoeding voor een hulp in de huishouding?

Wanneer u kiest voor een hulp in huis dient u rekening te houden met de vergoeding voor de hulp in de huishouding en de maandelijkse kosten van het schoonmaak abonnement.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie


Hulp in de huishouding gezocht in Utrecht? Schrijf u dan nu in en dien een aanvraag in. Wij gaan direct voor u op zoek!

Meld u nu aan, wij gaan direct voor u op zoek!