Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 15,- p/u

Het team achter sopje.nl

Hulpen in de huishouding in Rotterdam | Sopje heeft ze!

De Rotterdamse haven is de grootste en belangrijkste haven van Europa. Daarnaast behoort de haven tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Een grote haven zorgt voor veel werkgelegenheid. De kans is dus groot dat u druk bent met werken en dat u daardoor niet meer aan uw huishouden toe komt. Een hulp in huis is de oplossing! Sopje helpt u graag bij het vinden van een geschikte hulp in de huishouding in Rotterdam!

Hoe vind ik een hulp in de huishouding in Rotterdam?

U hebt een hulp in de huishouding nodig? Sopje helpt u bij het vinden van een hulp in huis die bij u past. In ons bestand staan ruim 98.000 hulpen ingeschreven, dus altijd wel iemand die bij u past!

Het aanvragen van een hulp in de huishouding is erg makkelijk, het enige wat u hoeft te doen, is het volgen van de volgende stappen:

  1. Schrijf u in op Sopje.nl
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp in de huishouding
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp in huis die bij u past
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp in de huishouding die beter bij u past.

Wat kost een hulp in de huishouding?

Wanneer u kiest voor een hulp in huis dient u rekening te houden met de vergoeding voor de hulp in de huishouding en de maandelijkse kosten van het schoonmaak abonnement.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 15,- op basis van jouw wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Hulp in de huishouding gezocht? Zo snel mogelijk een hulp in uw woning in Rotterdam? Schrijf u dan nu in!

Meld u nu aan, wij gaan direct voor u op zoek!