Het team achter sopje.nl
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 8.5

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Melick op 17-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

X

Door uit Zwijndrecht op 12-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eerste match was hem niet vanwege een te grote taalbarrière de tweede match gaat morgen starten!

Door uit Tegelen op 10-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het was moeilijk om door deprocedure heen te komen.Er werden steeds foutmeldingen gegeven omtrent huisnummer,telefoon en dan kan je niet verder

Door uit Rotterdam op 06-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

GOEDEN DAG MEDE WERKERS VAN SOPJE, IK HAD AL ENIGE TIJD MIJN VERZOEK BIJ JULLIE NEER GELEGD TOT OP HEDEN HEBBEN JULLIE NIEMAND KUNNEN VINDEN DIE AAN MIJN EISEN VOLDOET, IK WIL GEEN JONGE GRIET EN OOK GEEN OUD VROUWTJE OP MIJN TERRITORIUM HEBBEN DAT IS EEN STRIKTE ONDERSTREEPTE REGLEMENT BIJ MIJ, HELAAS IS DAT BIJ JULLIE NIET MOGELIJK WAT IK AL DACHT MAAR, IK GAF HET TOCH EEN POGING , DAN WIL IK VANAF NU DAT ALLES OMTRENT MIJ AANVRAAG NU PER DIRECT STOP GEZET WORD. IK ANNULEER ALLES!!DAN HOUD HET OP!! AFZ VAN DE HEER MELVIN.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat het in uw geval niet is gelukt om met een geschikte kandidaat te komen. Hoewel we in de meeste gevallen iemand kunnen vinden op korte termijn, kan het helaas gebeuren dat het niet lukt. We zijn nu eenmaal afhankelijk van de beschikbare hulpen in uw omgeving. We hopen dat het via een andere weg beter lukt voor u.

Door uit Alkmaar op 28-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Bemiddelingsplatform, maar vervelend dat meerdere voorstellen op niets uitliepen. Voorselectie v sopje zou wenselijk kunnen zijn

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te horen dat er meerdere voorstellen nodig waren om een hulp te vinden. De hulpen geven echter zelf aan beschikbaar te zijn voor uw aanvraag, als zij vervolgens afhaken kunnen wij helaas ook niet weten.

Door uit Wierden op 25-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heb de dag daarop gelijk al iemand toegewezen gekregen, komt mij betrouwbaar over. Maar weet nog niet hoe betreffende werknemer schoonmaakt

Door uit Oosterbeek op 23-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

minimale dienstverlening, maar dat is ook wel weer begrijpelijk want duur is het niet. we hebben uiteindelijk twee maanden moeten wachten maar nu hebben we dan eindelijk weer een hulp. Het systeem wat sopje verder biedt is prima.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Jammer dat u zo lang heeft moeten wachten op een hulp. We doen ons best om dit altijd zo snel mogelijk te regelen, maar helaas kan het voorkomen dat het langer duurt dan gehoopt omdat er minder hulpen beschikbaar zijn om dat moment. Gelukkig is er inmiddels weer iemand aan de slag.

Door uit Zoetermeer op 15-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het heeft gewerkt,... we hebben nu een hulp in huis. Wel onhandig dat ze zwanger is en al snel weer moet stoppen voor een periode.

Door uit Soesterberg op 13-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Op 8/2 heb ik mij ingeschreven. Pas op 21/2 kreeg ik een hulp toegewezen. Hulp no 1 zegde driemaal op het laatste moment af. Op 27/2 kreeg ik hulp no 2 toegewezen. Deze was ongeschikt. Duidelijk ook niet gescreend op geschiktheid. Op 6/3 kreeg ik hulp no 3 toegewezen. Ook deze kwam niet opdagen. Mijn geld teruggeven willen ze niet. Ik had beter een briefje kunnen ophangen bij de supermarkt. Ben benieuwd of de volgende hulp komt opdagen....

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

We vinden het vervelend dat u het op deze manier heeft ervaren. Afhankelijk van uw omgeving en de beschikbaarheid van de hulpen in deze omgeving, kan het soms wat langer duren voordat we u een voorstel doen. Op het moment dat we een kandidaat voorstellen heeft deze kenbaar gemaakt graag voor u te komen werken, en hebben wij kosten gemaakt bij het voorstellen van de hulp. We vinden het jammer dat zij hier dan alsnog vanaf zien. Wij screenen de hulpen inderdaad niet, maar we hebben wel controlemomenten. De belangrijkste zijn dat de hulp zelf aangeeft geschikt te zijn, en het kennismakingsgesprek tussen u en de hulp. Omdat we het belangrijk vinden dat u een prettige overeenkomst met een hulp kunt aangaan zoeken we één jaar zonder bijkomende kosten.

Door uit Utrecht op 10-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed initiatief. Helaas weinig informatie over de kandidaten vooraf. Hier ben je volledig afhankelijk van de sopje.nl check. Sopje.nl maakt gebruik van andere platformen. Hier ontstond tussen ons en onze schoonmaakster een beetje onduidelijkheid i.v.m. urendeclaraties.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

De hulpen schrijven zich inderdaad niet in op dezelfde website. Wel proberen wij dit zo duidelijk mogelijk te communiceren en benoemen wij richting de hulp dat de aanvraag van sopje.nl afkomstig is. We vinden het fijn dat u het een goed initiatief vindt.

Door uit Ridderkerk op 01-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel geregeld

Door uit 's-Gravenhage op 27-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel prettig bedrijf. Goede ervaringen mee.

Door uit 's-Gravenhage op 19-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

GOED

Door uit Leusden op 13-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Betrouwbaar en levert wat ze zeggen

Door uit Groningen op 10-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Uw hulpen zijn niet blij met het bedrijf en de betalingsregelingen. Ik ook niet, ik heb in 3 maanden nog geen goede hulp gevonden. Ben benieuwd waarom het de volgende keer mis gaat.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij proberen altijd zo helder mogelijk te communiceren wat de kosten zijn, zowel richting u als richting een hulp. Wij stellen u pas een kandidaat voor wanneer deze zelf heeft toegezegd graag voor u aan de slag te willen. Helaas komt het voor dat iemand toch niet meer beschikbaar is, of dat u zelf niet tevreden bent over de hulp. Omdat wij uw tevredenheid wel erg belangrijk vinden zoeken wij kosteloos verder.

Door uit Heerenveen op 09-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer snel kandidaten gevonden. Nette communicatie.

Door uit Geersdijk op 08-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zoals ik reeds hierboven heb aangegeven "Goed". het is mijn eerste contact met Sopje, dus heb ik nog geen uitgebreide ervaring.

Door uit De Bilt op 05-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De eerste hulp die ik toegewezen krijg heeft nauwelijks tot geen ervaring. In mijn aanvraag staat dat ik iemand zoek die zelfstandig kan werken en zelf ziet (wat denk ik lastig is als je geen ervaring hebt). Na een gestolen auto en beenbreuk kon deze persoon niet meer komen. De tweede hulp kon na 2 keer poetsen niet meer op de door mij in mijn aanvraag duidelijk aangegeven dagen. Dus wederom geen hulp. Ik heb het idee dat de screening minimaal is. En kosteloos een nieuwe zoeken is leuk maar om de haverklap een nieuwe hulp, niet.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Erg vervelend om te lezen dat u het zo heeft ervaren, natuurlijk willen we dat iedereen zo snel mogelijk een geschikte hulp heeft. Er zijn in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is. Helaas kan het ondanks deze momenten voorkomen dat een hulp toch af ziet van uw aanvraag, hoe vervelend dat ook is. Juist daarom is de garantie.

Door uit Dedemsvaart op 02-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijn dat je op deze manier een hulp kunt vinden. De site vind ik ook heel overzichtelijk en geeft antwoord op alle vragen. De mogelijkheid om een andere hulp te krijgen als er geen klik is vind ik super fijn! Het is niet prettig als je geen klik hebt en iemand in je huis aan het werk is. Ik heb geluk,ik heb meteen een leuke hulp gevonden. Ik beveel Sopje én mijn hulp aan!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!