COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Terneuzen op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Noodzakelijke hulp snel gevonden.

Door uit Zoetermeer op 27-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mijn hulp is 24 juli voor het eerst geweest en heeft alweer opgezegd omdat hij een betere baan heeft gevonden,maar nu moet ik maar weer afwachten of ik een nieuwe hulp van jullie krijg. Het is jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

Door uit Heeze op 10-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De hulp belt op het laatste moment af - was wel een aardig meisje door de telefoon, wellicht een prima hulp. Ik bel Sopje.nl wat nu te doen want ik ben wel echt op zoek. Kreeg ik een dame aan de lijn die er enkel op hamerde dat ik wel de factuur moest betalen en anders een aanmaning zou krijgen. Ik had immers een jaarabonnement afgesloten. Ze las mij letterlijk de les op een heel onprettige manier. De service van Sopje.nl laat zwaar te wensen over.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. U geeft echter nu aan dat de hulp op het laatste moment afzegde, echter geeft u in de afwijzing aan dat de hulp niet lang genoeg beschikbaar voor u was. Uiteraard is beide vervelend, echter komen de verhalen niet overeen. Mijn collega aan de telefoon heeft u gewezen op de mogelijkheid om voor u verder te zoeken en heeft u inderdaad gewezen op de factuur, echter alleen omdat u hier zelf vragen over had.

Door uit Deurne op 01-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik wil mijn gehele contract en account bij jullie opzeggen, totaal ontevreden over de voorgestelde kandidaten en dat jullie dit soort mensen willen vertegenwoordigen en actief voorstellen aan mensen en er nog geld voor vragen ook is belachelijk. Ik kan niet uitschrijven omdat mijn abonnement nog loopt en dat kan ik nergens opzeggen.. Totaal onoverzichtelijk dus.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. U heeft een link ontvangen waar u een klacht kunt indienen over de kosten.

Door uit Diepenveen op 29-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer tevreden

Door uit Utrecht op 17-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ingeschreven en binnen een uur een afspraak. Zojuist kennisgemaakt. Lijkt goed allemaal! Nu de eerste sessie afwachten of het ook bevalt. Wordt vervolgd!

Door uit Roosendaal op 09-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben nog geen geschikte kandidaat gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. Bedankt hiervoor. U staat echter al sinds 23 maart gekoppeld aan een hulp. Wij hebben hiervan geen afwijzing ontvangen. Indien deze hulp niet bij u start, kunnen wij voor u opzoek naar een nieuwe hulp. Wij horen dan ook graag van u.

Door uit Vlaardingen op 11-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Gezorgd voor een hele goede schoonmaakster

Door uit Weert op 26-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een huishoudhulp gevonden, was direct een match

Door uit 's-Gravenhage op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

er wordt goed meegedacht

Door uit Den Ham op 11-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heb met Sanne gesproken en we gaan de samenwerking aan! Vr groeten Joke Zielhuis

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij wensen u een fijne samenwerking!

Door uit Etten-Leur op 01-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik had binnen 3 dagen en aanbod en het klikte gelijk. Ik ben blij met de match.

Door uit Veenendaal op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een week een hulp in huis

Door uit Gouda op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

👍🏼

Door uit Houten op 19-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De hulp die door sopje.nl werd gestuurd was een jong meisje. De schoonmaak was niet wat we ervan hadden verwacht. We wachten nu op contact i.v.m. de vervanger.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij hebben hulpen vanaf 16 jaar. Indien er eisen zijn qua leeftijd of aantal jaar ervaring, dan dient dit vermeld te worden in uw aanvraag. Wij kunnen hier dan rekening mee houden bij het zoeken naar een hulp, anders uiteraard niet.

Door uit Alkmaar op 09-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prettige communicatie, er wordt binnen 24 uur gereageerd.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!