Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Hoofddorp op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle hulp aanbieding

Door uit Terneuzen op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het is voor de eerste keer dat ik een medewerkster van Sopje.nl in huis heb gekregen maar dat is zeer goed verlopen. Hartelijk dank voor de hulp en ik hoop er nog vele jaren gebruik van te mogen maken.

Door uit Hoofddorp op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel iemand gevonden, dus dat hielp mij vlug uit de brand. Was gelijk een fijne hulp en nette werker, dus alles in 1 keer geregeld. En dat nu al 6 maanden ofzo.

Door uit Terneuzen op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Stuurt facturen waarvoor geen diensten zijn geleverd

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Jammer om te lezen dat u ontevreden bent. Wij hebben u echter twee hulpen voorgesteld en na het tweede voorstel hebben wij niets meer van u vernomen.

Door uit Beverwijk op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik mag niet klagen vanaf het moment van inschrijving en tot het zoeken van een hulp! Ben tot nu toe erg tevreden.

Door uit Hoofddorp op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zie titel

Door uit Haarlem op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goede ervaringen

Door uit Apeldoorn op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eerste hulp die voorgesteld werd nam pas na herhaaldelijk bellen de telefoon op. Liet me vervolgens weten dat ze het vervelend vond dat ik steeds probeerde te bellen.... die werd het niet. De volgende die al snel werd voorgesteld is alweer een paar maand, naar volle tevredenheid, aan het werk.

Door uit Nieuw Vennep op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De gemeente heeft het sopje voor mij geregeld en noch steeds heb ik de zelfde hulp

Door uit IJsselstein op 16-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima hoor.

Door uit Maastricht op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen enkele dagen onze hulpvraag opgelost. Uiterst correct!

Door uit Barendrecht op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima ervaring.

Door uit Oosteind op 08-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ben meer dan een maand bezig geweest via deze site zonder resultaat. Ze hebben 3x een kandidaat 'voorgesteld'. Alle 3 de kandidaten bleken geen match te zijn, om verschillende redenen (# uren was te veel, locatie te ver weg etc). En ze bleken niet of traag te reageren op berichten en niet op komen dagen op afspraak. De matching en screening van de kandidaten van dit 'bedrijf/site' voldoet niet. Ze geven hier zelf over aan: Er zijn in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is. => Dus ze controleren eigenlijk alleen bij inschrijven en verder helemaal niets en moet je alles toch zelf doen. NIET DOEN DUS, WANT JE MOET WEL BETALEN VOOR DE SLECHTE SERVICE

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Elke hulp die wij voorstellen geeft bij ons aan, aan al uw eisen te kunnen voldoen en minimaal een jaar beschikbaar te zijn. Wij geven hen ook aan dat zij bereikbaar voor u dienen te zijn en uiteraard de afspraken die ze maken na te komen. Indien wij vernemen dat de hulpen niet bereikbaar zijn of de afspraken niet nakomen, of alsnog niet kunnen voldoen aan de eisen in uw aanvraag, dan worden de hulpen hier op aangesproken. Ook krijgen zij vervolgens dan niet zomaar een nieuwe opdracht toegewezen. Op deze manier proberen wij ons hulpen bestand zo betrouwbaar mogelijk te houden.

Door uit Groningen op 05-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het heeft ongeveer een maand geduurd voordat Sopje een geschikte suggestie deed. Twee mensen bleken helemaal niet beschikbaar, twee mensen konden niet op de gevraagde dagen en één iemand voldeed niet aan mijn wensen. Uiteindelijk wel een geschikte kandidaat gevonden, maar het was een heel proces wat me veel tijd heeft gekost. Een volgende keer zou ik liever zelf iemand willen benaderen.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat het langere tijd heeft geduurd voor wij een geschikte hulp hebben kunnen vinden. Echter wanneer de eisen naar elk voorstel wordt aangepast wordt het steeds lastiger een geschikte hulp te vinden. Wij hopen uiteraard dat de huidige hulp leidt tot een langdurige samenwerking.

Door uit Borne op 28-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind de bemiddeling goed. Ik heb echter wel mijn bedenkingen t.a.v. de financiële kant van de zaak. Zeker als blijkt dat jullie mij mailen voor loonsverhogingen voor de hulp, terwijl in de praktijk blijkt dat het grootste deel daarvan op gaat naar jullie bemiddeling. Dat vind ik niet fair, zeker niet zoals het door jullie gebracht is. "Onder het minimum uitkomen" terwijl ze daar nog 3 euro per uur boven zaten. Iets om over na te denken voor jullie.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!