COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Renkum op 16-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

zeer slechte comunicatie

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wat jammer dat u onze communicatie als slecht heeft ervaren. Wij helpen u graag via verschillende kanalen. Zou u contact met ons op kunnen nemen?

Door uit Alkmaar op 03-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Leuke jonge vrouw die in drie uur alles laat blinken!! Geweldig👍 Zag er best tegen op om het uit handen te geven maar daar kom ik helemaal op terug! Denk dat als ze wat Nederlands leert het wonen en werken een stuk aangenamer voor haar zal worden.

Door uit Wassenaar op 30-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles goed geregeld en was er erg blij mee 👍🏼

Door uit Leidschendam op 15-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlot en zakelijk.

Door uit Deventer op 05-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Capelle aan den IJssel op 05-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden over sopje ze hebben een gezellige zeer ervaren persoon gestuurd En deze persoon kan zich aan passen op het momend afhankelijk wat ik nodig heb, dit is voor mij erg belangrijk met een ziekte die op en neer gaat

Door uit Heemskerk op 04-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Waardeloos. Dezelfde als www.ikzoekhuishoudelijkehulp.n. Komt met kandidaten van 200 km verderop? Twee sterren is al teveel.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij zoeken altijd in uw omgeving naar een hulp. Het postcode die u zelf invoert, wordt hiervoor gebruikt. Indien hierin een fout is gemaakt, dan kan het voorkomen dat wij een hulp uit een andere omgeving wordt voorgesteld.

Door uit Ermelo op 26-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De zoveelste kandidaat komt toch niet. Ze hebben of ander werk, gaan in therapie of moeten naar school. Als ik het meld krijgen geen reactie van sopje. Ben er niet blij mee.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulpen niet zijn komen opdagen. De hulpen hebben ons aangegeven beschikbaar te zijn. We kunnen begrijpen dat u niet tevreden bent. U kunt ons hier over mailen. Wij zullen samen met u zoeken naar een oplossing.

Door uit Grootschermer op 25-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Sopje levert een naam en telefoonnummer, maar doet verder weinig aan screening vooraf. De geleverde dienstverlening is mager.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw review. Er zijn in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is. Wij vragen onze hulpen niet standaard om een VOG. Indien u dit toch wenst kunnen wij dit voor u meenemen in uw aanvraag. Echter dient u dit dan wel zelf te bekostigen.

Door uit Leiden op 08-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

WEES GEWAARSCHUWD! Zeer, zeer slecht bedrijf. Is op uw geld uit en meer niet. Lees recensies van zowel De witte werkster als sopje.nl op Google zijn hetzelfde bedrijf en hebben niet voor niets hun naam moeten veranderen. Jammer dat ik dit niet eerder heb gelezen. Klantenservice is inadequaat en alleen gericht op erop te hameren dat je nog moet betalen. Zit ineens vast aan een jaarcontract terwijl ze niets gedaan hebben. Dat je de eerste 30 euro moet betalen, prima. Maar, na op tijd opgezegd te hebben, zou een klant niet moeten doorbetalen voor een jaarcontract. MENSEN WEES GEWAARSCHUWD!! LEES DE GOOGLE RECENSIES wslk plaatsen ze hier alleen maar recensies wanneer het toevallig goed is gegaan.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Spijtig dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben onze naam echter niet gewijzigd. Wij zijn onderdeel van Hulp in Huis welke meerdere websites beheerd. U zit ook niet 'ineens' vast aan een jaarcontract. Op onze website, in de voorwaarden en alvorens u het jaarabonnemnet afsluit en een zoekopdracht indient, wijzen wij u er op dat u via ons gebruik maakt van een jaarabonnement. Hiermee dient u ook eerst akkoord te gaan, voor wij u verder helpen. U heeft dan ook zelf akkoord gegeven hierop en vervolgens een zoekopdracht ingedient voor een hulp. Naar aanleiding van uw zoekopdracht zijn wij uiteraard opzoek gegaan naar een hulp en hebben wij ook een hulp aan u voorgesteld. Op dat moment gaat het jaarabonnement in, zoals u ook heeft kunnen lezen.

Door uit Delfgauw op 31-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad, 2x toe komen ze niet opdagen en zit je voor niks te wachten. betalen voor iets wat je niet eens krijgt is te zot voor woorden

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulpen niet zijn komen opdagen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!