Het team achter sopje.nl
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Gemiddelde Score 8.5

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Biddinghuizen op 14-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle actie / snel een match gevonden! ben ik erg blij mee. En alles goed geregeld.

Door uit Ermelo op 09-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

gewoon goed

Door uit Lienden op 04-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima en snel!

Door uit Weesp op 28-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer tevreden!

Door uit IJsselstein op 25-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

een snelle service, en er is vlot een goede mats gevonden.

Door uit Melick op 17-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

X

Door uit Zwijndrecht op 12-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eerste match was hem niet vanwege een te grote taalbarrière de tweede match gaat morgen starten!

Door uit Tegelen op 10-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het was moeilijk om door deprocedure heen te komen.Er werden steeds foutmeldingen gegeven omtrent huisnummer,telefoon en dan kan je niet verder

Door uit Rotterdam op 06-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

GOEDEN DAG MEDE WERKERS VAN SOPJE, IK HAD AL ENIGE TIJD MIJN VERZOEK BIJ JULLIE NEER GELEGD TOT OP HEDEN HEBBEN JULLIE NIEMAND KUNNEN VINDEN DIE AAN MIJN EISEN VOLDOET, IK WIL GEEN JONGE GRIET EN OOK GEEN OUD VROUWTJE OP MIJN TERRITORIUM HEBBEN DAT IS EEN STRIKTE ONDERSTREEPTE REGLEMENT BIJ MIJ, HELAAS IS DAT BIJ JULLIE NIET MOGELIJK WAT IK AL DACHT MAAR, IK GAF HET TOCH EEN POGING , DAN WIL IK VANAF NU DAT ALLES OMTRENT MIJ AANVRAAG NU PER DIRECT STOP GEZET WORD. IK ANNULEER ALLES!!DAN HOUD HET OP!! AFZ VAN DE HEER MELVIN.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat het in uw geval niet is gelukt om met een geschikte kandidaat te komen. Hoewel we in de meeste gevallen iemand kunnen vinden op korte termijn, kan het helaas gebeuren dat het niet lukt. We zijn nu eenmaal afhankelijk van de beschikbare hulpen in uw omgeving. We hopen dat het via een andere weg beter lukt voor u.

Door uit Alkmaar op 28-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Bemiddelingsplatform, maar vervelend dat meerdere voorstellen op niets uitliepen. Voorselectie v sopje zou wenselijk kunnen zijn

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te horen dat er meerdere voorstellen nodig waren om een hulp te vinden. De hulpen geven echter zelf aan beschikbaar te zijn voor uw aanvraag, als zij vervolgens afhaken kunnen wij helaas ook niet weten.

Door uit Wierden op 25-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heb de dag daarop gelijk al iemand toegewezen gekregen, komt mij betrouwbaar over. Maar weet nog niet hoe betreffende werknemer schoonmaakt

Door uit Oosterbeek op 23-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

minimale dienstverlening, maar dat is ook wel weer begrijpelijk want duur is het niet. we hebben uiteindelijk twee maanden moeten wachten maar nu hebben we dan eindelijk weer een hulp. Het systeem wat sopje verder biedt is prima.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Jammer dat u zo lang heeft moeten wachten op een hulp. We doen ons best om dit altijd zo snel mogelijk te regelen, maar helaas kan het voorkomen dat het langer duurt dan gehoopt omdat er minder hulpen beschikbaar zijn om dat moment. Gelukkig is er inmiddels weer iemand aan de slag.

Door uit Zoetermeer op 15-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het heeft gewerkt,... we hebben nu een hulp in huis. Wel onhandig dat ze zwanger is en al snel weer moet stoppen voor een periode.

Door uit Soesterberg op 13-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Op 8/2 heb ik mij ingeschreven. Pas op 21/2 kreeg ik een hulp toegewezen. Hulp no 1 zegde driemaal op het laatste moment af. Op 27/2 kreeg ik hulp no 2 toegewezen. Deze was ongeschikt. Duidelijk ook niet gescreend op geschiktheid. Op 6/3 kreeg ik hulp no 3 toegewezen. Ook deze kwam niet opdagen. Mijn geld teruggeven willen ze niet. Ik had beter een briefje kunnen ophangen bij de supermarkt. Ben benieuwd of de volgende hulp komt opdagen....

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

We vinden het vervelend dat u het op deze manier heeft ervaren. Afhankelijk van uw omgeving en de beschikbaarheid van de hulpen in deze omgeving, kan het soms wat langer duren voordat we u een voorstel doen. Op het moment dat we een kandidaat voorstellen heeft deze kenbaar gemaakt graag voor u te komen werken, en hebben wij kosten gemaakt bij het voorstellen van de hulp. We vinden het jammer dat zij hier dan alsnog vanaf zien. Wij screenen de hulpen inderdaad niet, maar we hebben wel controlemomenten. De belangrijkste zijn dat de hulp zelf aangeeft geschikt te zijn, en het kennismakingsgesprek tussen u en de hulp. Omdat we het belangrijk vinden dat u een prettige overeenkomst met een hulp kunt aangaan zoeken we één jaar zonder bijkomende kosten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!