Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 14,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 4.0

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw Van der Hulst
Laad meer ervaringen

Door uit Elst op 26-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wordt snel geholpen aan een hulp

Door uit Vinkeveen op 17-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Blij met de hulp

Door uit Nootdorp op 30-12-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het Sopje.nl platform werkt. Als de oude hulp niet meer kan heb je snel een nieuwe hulp.

Door uit Eck en Wiel op 20-12-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima. Alleen het eerste contact leggen ging wat lastig.

Door uit Haarlem op 06-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben heel tevreden over de snelheid waarmee er iemand gevonden is.

Door uit Warmenhuizen op 06-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er wordt bijzoner snel en correct gereageerd!

Door uit Zoetermeer op 02-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel goede hulp gevonden. Fijn!

Door uit Huissen op 24-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede communicatie

Door uit Hoofddorp op 21-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Moest wennen hoe ik met jullie moest communiceren digitaal!!!

Door uit Tilburg op 19-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel iemand gevonden. Helaas kon die alleen maar komen op een dag die ons niet uitkwam. Kort daarna kregen we een volgende hulp voorgesteld waar we mee verder gaan. Heel fijn, vooral omdat we naar een andere plaats verhuizen!

Door uit Doorn op 12-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

een super uitkomst voor iedereen die extra hulp in de huishouding kan gebruiken. Keurige manier van werken, niets op aan te merken

Door uit Hillegom op 11-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie van iemand uit onze woonplaats. Een aardige jonge meid die heel positief overkomt. Volgende week is haar eerste werkdag bij ons, we hebben er alle vertrouwen in. Ada

Door uit Helmond op 03-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Kandidaten zijn kennelijk allemaal gecertificeerd maar van de vier die we in huis hebben gehad, was er maar 1 die echt zorgvuldig en goed schoonmaakte.

Door uit Den Haag op 29-09-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Door uit 't Zand op 27-09-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Jammer dat je geen bericht krijgt als er communicatieberichten worden gestuurd door de mogelijke hulp. je moet iedere keer inloggen op sopje.nl om te zien of er gereageerd is op je bericht aan de hulp

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw reactie, we zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!