COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Diepenveen op 29-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer tevreden

Door uit Utrecht op 17-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ingeschreven en binnen een uur een afspraak. Zojuist kennisgemaakt. Lijkt goed allemaal! Nu de eerste sessie afwachten of het ook bevalt. Wordt vervolgd!

Door uit Roosendaal op 09-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben nog geen geschikte kandidaat gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. Bedankt hiervoor. U staat echter al sinds 23 maart gekoppeld aan een hulp. Wij hebben hiervan geen afwijzing ontvangen. Indien deze hulp niet bij u start, kunnen wij voor u opzoek naar een nieuwe hulp. Wij horen dan ook graag van u.

Door uit Vlaardingen op 11-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Gezorgd voor een hele goede schoonmaakster

Door uit Weert op 26-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een huishoudhulp gevonden, was direct een match

Door uit 's-Gravenhage op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

er wordt goed meegedacht

Door uit Den Ham op 11-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heb met Sanne gesproken en we gaan de samenwerking aan! Vr groeten Joke Zielhuis

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij wensen u een fijne samenwerking!

Door uit Etten-Leur op 01-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik had binnen 3 dagen en aanbod en het klikte gelijk. Ik ben blij met de match.

Door uit Veenendaal op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een week een hulp in huis

Door uit Gouda op 24-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

👍🏼

Door uit Houten op 19-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De hulp die door sopje.nl werd gestuurd was een jong meisje. De schoonmaak was niet wat we ervan hadden verwacht. We wachten nu op contact i.v.m. de vervanger.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij hebben hulpen vanaf 16 jaar. Indien er eisen zijn qua leeftijd of aantal jaar ervaring, dan dient dit vermeld te worden in uw aanvraag. Wij kunnen hier dan rekening mee houden bij het zoeken naar een hulp, anders uiteraard niet.

Door uit Alkmaar op 09-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prettige communicatie, er wordt binnen 24 uur gereageerd.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!