Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 14,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Hulp in de huishouding Eindhoven

Eindhoven is een stad met zeer veel groen, deze stad is dan ook niet voor niets de groenste stad van de grootste vijf steden van Nederland. Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is “groen”. Als inwoner van Eindhoven wilt u natuurlijk ook kunnen genieten van al dat groen, maar tijd is meestal schaars. U kunt meer tijd overhouden door een hulp in de huishouding in te schakelen. De hulpen in huis van Sopje staan voor u klaar!

Hulp in de huishouding gezocht in Eindhoven?


U bent op zoek naar een hulp in de huishouding in Eindhoven? Dan bent u bij Sopje aan het juiste adres. Met ruim 98.000 hulpen in de huishouding in ons bestand is er altijd wel een hulp in huis die bij u past! Hulp in de huishouding nodig? Het enige wat u nog hoeft te doen, is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Sopje.nl
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp in de huishouding
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp in de huishouding die bij u past
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp in de huishouding die beter bij u past.

De vergoeding voor een hulp in de huishouding

Wanneer u kiest voor een hulp in huis dient u rekening te houden met de vergoeding voor de hulp in de huishouding en de maandelijkse kosten van het schoonmaak abonnement.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

 

Meld u nu aan, wij gaan direct voor u op zoek!


Hulp in de huishouding nodig in Eindhoven Lichtstad? Schrijf u dan nu in!