Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Hulp in de huishouding in Haarlem

Haarlem ontwikkelde zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem een van de belangrijkste steden van Holland. De historische binnenstad is aangewezen als beschermd stadsgezicht en beschikt over vele monumenten zoals de Grote of Sint Bavokerk, het Stadhuis en de Vleeshal. Al deze monumenten vragen om zorgvuldig onderhoud en goed schoonmaakwerk. Ook uw woning in Haarlem dient zorgvuldig onderhouden en schoongemaakt te worden. Dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen, de hulpen in de huishouding van Sopje.nl staan voor u klaar!

De vergoeding voor een hulp in de huishouding in Haarlem

Een hulp in huis dient natuurlijk beloond te worden voor de door hem/haar uitgevoerde diensten. Wanneer u een hulp in huis neemt, dient u deze een vergoeding van € 13,50 per uur (all-in) te betalen. Naast deze vergoeding voor de hulp in de huishouding vragen wij u om eenmalig een bemiddelingsbedrag te betalen.

Hulp in de huishouding gezocht

U bent bij Sopje.nl aan het juiste adres als u op zoek bent naar een hulp in de huishouding. Wij nemen u graag al het werk uit handen wat betreft de zoektocht naar een geschikte hulp in de huishouding. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het volgen van onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Sopje.nl
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp in de huishouding
  4. U ontvangt de gegevens van een hulp in de huishouding die bij u past
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp in de huishouding, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp in de huishouding die beter bij u past.

Meld u nu aan, wij gaan direct voor u op zoek!


Hulp in de huishouding nodig? Zo snel mogelijk een hulp in huis? Schrijf u dan nu in!