Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Vind snel hulp in de huishouding in Apeldoorn?

Vind snel een huishoudelijke hulp in Apeldoorn

Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.

Profiteer van:

  • Een jaar lang garantie
  • Hulp bij de administratie
  • Een goedkope huishoudelijke hulp! € 13,50 per uur
  • Een goede en betrouwbare huishoudelijke hulp in Apeldoorn
  • Een huishoudelijke hulp die voldoet aan uw wensen en eisen
Ja, ik wil direct op zoek naar een huishoudelijke hulp in Apeldoorn

Een huishoudelijke hulp in Apeldoorn zoeken

Wij nemen uw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp graag uit handen. We zoeken daarbij altijd naar een huishoudelijke hulp die bij u in de buurt woont en voldoet aan de door u opgegeven wensen en eisen. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf in te schrijven. De rest volgt dan vanzelf!

Kosten voor een huishoudelijke hulp

Als u ons vraagt om voor u te zoeken naar een huishoudelijke hulp dan vragen wij u daarvoor eenmalig een bemiddelingsbedrag van € 44,95. Voor dit bedrag geniet u niet alleen van een huishoudelijke hulp, u krijgt ook een jaar garantie op onze service. Bevalt de huishoudelijke hulp niet, dan zoeken wij direct weer een andere huishoudelijke hulp in Apeldoorn.

Naast het bemiddelingsbedrag betaalt u de huishoudelijke hulp rechtstreeks € 13,50 per uur, de vakantietoeslag zit daar al bij inbegrepen.

Ervaringen met sopje.nl in Apeldoorn

Bij u in de buurt zijn er al 682 mensen die profiteren van de voordelen van een huishoudelijke hulp via sopje.nl. Ook u kunt snel profiteren van de voordelen, er staan 211 hulpen in de buurt klaar om bij u aan de slag te gaan.

Benieuwd naar ervaringen met onze hulpen? Lees ze hieronder:

Top ,
Anoniem

"De eerste hulp die voorgesteld werd nam pas na herhaaldelijk bellen de telefoon op. Liet me vervolgens weten dat ze het vervelend vond ..."

Supersnelle match met een vakkundige hulp,
Anoniem

"Na inschrijving kreeg ik al na 1 werkdag de gegevens van een geinteresseerde hulp toegestuurd. Toen bleek dat zij pas een maand later ..."

Ontdek meer ervaringen
Huishoudelijke Hulp bij u in de buurt
Onze dienst is beoordeeld met een
8,3/10 gebaseerd op 485 beoordelingen
Ga direct op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt! Huishoudelijke Hulp aanvragen