Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Inclusief Schoonmaakpakket
Het team achter sopje.nl

Vind snel hulp in de huishouding in Bergschenhoek?

Vind snel een huishoudelijke hulp in Bergschenhoek

Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.

Profiteer van:

  • Een jaar lang garantie
  • Hulp bij de administratie
  • Een goedkope huishoudelijke hulp! € 13,50 per uur
  • Een goede en betrouwbare huishoudelijke hulp in Bergschenhoek
  • Een huishoudelijke hulp die voldoet aan uw wensen en eisen
  • Een gratis schoonmaakpakket
Ja, ik wil direct op zoek naar een huishoudelijke hulp in Bergschenhoek

Een huishoudelijke hulp in Bergschenhoek zoeken

Wij nemen uw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp graag uit handen. We zoeken daarbij altijd naar een huishoudelijke hulp die bij u in de buurt woont en voldoet aan de door u opgegeven wensen en eisen. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf in te schrijven. De rest volgt dan vanzelf!

Kosten voor een huishoudelijke hulp

Als u ons vraagt om voor u te zoeken naar een huishoudelijke hulp dan vragen wij u daarvoor eenmalig een bemiddelingsbedrag van € 44,95. Voor dit bedrag geniet u niet alleen van een huishoudelijke hulp, u krijgt ook een jaar garantie op onze service én een schoonmaakpakket vol handige schoonmaakmiddelen. Bevalt de huishoudelijke hulp niet, dan zoeken wij direct weer een andere huishoudelijke hulp in Bergschenhoek.

Naast het bemiddelingsbedrag betaalt u de huishoudelijke hulp rechtstreeks € 13,50 per uur, de vakantietoeslag zit daar al bij inbegrepen.

Ervaringen met sopje.nl in Bergschenhoek

Bij u in de buurt zijn er al 945 mensen die profiteren van de voordelen van een huishoudelijke hulp via sopje.nl. Ook u kunt snel profiteren van de voordelen, er staan 222 hulpen in de buurt klaar om bij u aan de slag te gaan.

Benieuwd naar ervaringen met onze hulpen? Lees ze hieronder:

Ontzorgen ,
Bazuin

"2 weken geleden voor het eerst een account aangemaakt bij sopje.nl. Binnen dit termijn heb ik al een schoonmaakster en heb er een goed ..."

Prettig,
Toon

"Fijn dat er iedere keer soepel en snel wordt gezocht naar een nieuwe Hulp. Wel vervelend was dat ik de laatste keer zelf iemand moest ..."

Ontdek meer ervaringen
Huishoudelijke Hulp bij u in de buurt
Onze dienst is beoordeeld met een
8,4/10 gebaseerd op 466 beoordelingen
Ga direct op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt! Huishoudelijke Hulp aanvragen