Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 15,- p/u

Het team achter sopje.nl

Uitleg

Huishoudelijke hulp

Goedkoop en betrouwbaar

Sopje.nl selecteert voor u de beste huishoudelijke hulp voor een zo laag mogelijke prijs. Voor het all-in tarief van slechts € 15,- per uur vinden wij een hulp die bij u past.

De hulp die wij voor u selecteren wordt gescand aan de hand van de door u opgegeven wensen, welke u kunt aangeven in het inschrijfformulier. Zo weet u zeker dat u de hulp krijgt die u wenst. Doordat wij in heel Nederland huishoudelijke hulpen hebben die graag voor u klaar staan, vinden we bijna altijd iemand bij u in de buurt. Vinden wij geen hulp die aan uw wensen voldoet, dan hoeft u vanzelfsprekend niets te betalen. Dit noemen wij ook wel de ‘no cure, no pay’ benadering. U betaalt alleen bij resultaat! Bevalt de hulp die wij voor u vinden u toch niet, dan kunt u binnen twee weken aangeven en gaan wij gratis verder voor u op zoek.
Ik zoek huishoudelijke hulp weet dat het lastig kan zijn om een huishoudelijke hulp te vinden die aan uw wensen voldoet. Misschien heeft u zelf slechte ervaringen met hulpen, of hebt u de verhalen van kennissen gehoord. Als u bij ons inschrijft, kunt u vervolgens direct een aanvraag indienen. Bij deze aanvraag geeft u uw wensen aan de huishoudelijke hulp op. Wij gaan aan de hand van uw wensen direct opzoek naar een geschikte hulp. Zodra wij een huishoudster die aan uw wensen voldoet en beschikbaar is gevonden hebben, krijgt u van ons bericht. Hier doen wij maximaal een week over
Voor de taken die de hulp uitvoert, betaalt u een bedrag van € 15,- per uur (all-in).

Laat ons nu voor u op zoek gaan!