COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Vind snel hulp in de huishouding in Breukeleveen?

Ervaringen

Gemiddelde score op basis van 569 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Hulp in de huishouding kan u veel huishoudelijk werk uit handen nemen, waardoor u kunt genieten van wat extra vrije tijd of meer rust. Wij helpen u bij het vinden van een prettige hulp in de huishouding in Breukeleveen, afgestemd op uw wensen.  

Voordelen van onze hulp in huishouding op een rij:

Een hulp in de huishouding in Breukeleveen zoeken

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij de zoektocht, naar een geschikte hulp in huishouding, volledig van u over. Wij zoeken altijd naar een hulp in huishouding bij u in de buurt, die aansluit bij de opgegeven wensen en eisen. Wij regelen een match binnen 3 dagen, zodat de hulp bij huishouden snel geregeld kan worden.

Kosten hulp in de huishouding

Op het moment dat u het inschrijfformulier invult dan hoeft u nog niets te betalen. Zodra wij een passende hulp in de huishouding hebben gevonden zullen wij eenmalig een bemiddelingsbedrag vragen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal uren dat u de huishoudelijke hulp nodig heeft. De hulp ontvangt een vast uurtarief van € 13,50 (incl. vakantiegeld), dat u rechtstreeks aan de hulp betaalt. 

Niet langer opzien tegen huishoudelijk werk, maar genieten van hulp in huishouding in Breukeleveen?

Schrijf u nu in en wij zorgen voor de perfecte match!

Zoekt u werk als huishoudelijke hulp, witte werkster of thuiszorg dan kunt u zich hier aanmelden.