COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.
Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 4.1

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Hoofddorp op 08-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

een goed en snelle oplossing voor mijn probleem met huishoudelijke dienst. Alleen miste ik bij de aanvang een persoonlijk contact. Mailen is wel snel, maar we spreken wel over mensen.

Door uit Purmerend op 04-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

als dat gedoe met die facturen hoeft volgen ons niet De hulp wist elf niet eens dat ik haar via sop had gekregen. Zij had zich ingeschreven in een andere site. Vreemd

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij hebben voor de werkzoekers een eigen website. Sopje.nl is er alleen voor de opdrachtgevers. Zo heeft ieder dus een eigen website en uitleg hoe alles voor hen werkt. De hulp wordt wel op de hoogte gebracht van welke website de opdracht komt.

Door uit Almelo op 29-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen. Dat is de slogan. Ik heb echter sinds mijn inschrijving in mei alleen maar extra werk gehad met het inplannen van kennismakingsgesprekken voor steeds weer een nieuwe schoonmaakdame. In 8 maand zijn er 5 de revue gepasseerd. De redenen waarom ze niet bleven (of überhaupt niet zijn begonnen) variëren van slechte schoonmaak, vlak voor de eerste schoonmaakafspraak afzeggen ivm een medische oorzaak (dit kan natuurlijk, maar ik vond het allemaal wel erg toevallig), het stoppen met werken voor Sopje omdat de dame het niet eens was met het beleid, het helemaal niet komen opdagen voor een eerste afspraak en niets laten horen, en de laatste dame liet weten dat ze het ivm reistijd en geen andere klanten in Almelo om te combineren voor haar niet rendabel vond en afscheid moest nemen. De laatste vind ik legitiem, maar over het algemeen is dit alles in mijn visie getekend door een gebrek aan commitment. Ook werden de wachttijden steeds langer voor een nieuwe dame gevonden was. De laatste keer heb ik mijn aanvraag moeten aanpassen, zodat het makkelijker zou zijn om een nieuwe dame te vinden. Maar zo werkt het niet! Ik stel echt geen overdreven eisen, ik zou eerder zeggen weinig eisen. Lang verhaal kort, we zijn acht maanden verder en ik heb nog geen schoonmaakhulp en in die acht maanden is er al met al bijzonder weinig schoongemaakt. Eens in de twee weken had toch minstens zo'n 15 keer moeten opleveren als er een goede kandidaat geleverd was, maar uiteindelijk komt het neer op 8 keer. De laatste dame heeft net laten weten dat ze niet terug komt. En in die acht maanden heb ik dus steeds opnieuw tijd moeten vrijmaken voor kennismakingsgesprekken wat me ten eerste eigen werktijd (en dus geld) heeft gekost, en ten tweede een hoop zinloos verspilde energie. Ik ben eigenlijk wel klaar met Sopje, maar omdat ik ervoor heb betaald en een jaar garantie heb, zal ik wel weer doorgeven dat ik een nieuwe schoonmaakhulp zoek. En dan hopen dat het dit keer wel een betrouwbare dame is, waar ik tenminste wat aan heb. Hoewel mijn verwachting niet echt hoog meer is. Maar ik geef ze nog één keer de kans, om het toch te laten lukken. Of om mijn teleurstelling nog meer te laten groeien.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij hopen uiteraard alsnog snel iemand voor u te vinden.

Door uit Uithoorn op 27-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

We hebben van sopje meerdere contacten aangeleverd gekregen, helaas reageerden deze niet op onze berichten. Uiteindelijk hebben er twee mensen gereageerd, 1 daarvan had eigenlijk geen interesse in een baan als hulp in de huishouding. De ander gaan we het mee proberen. Het vervelende is wel dat sopje van mening is een factuur voor bemiddelingskosten te kunnen sturen voor geleverde contactgegevens waarbij er niet word gereageerd. Er is ook geen telefonisch contact mogelijk.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend dat u het zo ervaart. Uiteraard wel fijn te lezen dat er nu een hulp is gevonden waar u de samenwerking mee aangaat. Wij sturen u eenmalig een factuur voor de bemiddelingskosten op het moment dat wij gegevens leveren van een kandidaat. Deze kosten betaald u eenmalig, u krijgt hiervoor garantie van een jaar waarin wij zonder extra kosten voor u verder kunnen zoeken. Wij zijn via e-mail en telefonisch te bereiken. Het telefoonnummer vindt u op de website.

Door uit Ermelo op 15-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Hadden aanvankelijk niet veel hoop op succes, maar al spoedig kwamen wij via Sopje in contact met iemand die tot onze volle tevredenheid bij ons aan de slag is gegaan.

Door uit Hoofddorp op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle hulp aanbieding

Door uit Terneuzen op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het is voor de eerste keer dat ik een medewerkster van Sopje.nl in huis heb gekregen maar dat is zeer goed verlopen. Hartelijk dank voor de hulp en ik hoop er nog vele jaren gebruik van te mogen maken.

Door uit Hoofddorp op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel iemand gevonden, dus dat hielp mij vlug uit de brand. Was gelijk een fijne hulp en nette werker, dus alles in 1 keer geregeld. En dat nu al 6 maanden ofzo.

Door uit Terneuzen op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Stuurt facturen waarvoor geen diensten zijn geleverd

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Jammer om te lezen dat u ontevreden bent. Wij hebben u echter twee hulpen voorgesteld en na het tweede voorstel hebben wij niets meer van u vernomen.

Door uit Beverwijk op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik mag niet klagen vanaf het moment van inschrijving en tot het zoeken van een hulp! Ben tot nu toe erg tevreden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!