Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Inclusief Schoonmaakpakket
Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Kesteren op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wauw! Wat ging dat snel en vandaag is ze al gestart. Blij met sopje.nl

Door uit Rotterdam op 15-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen goede ervaring voor mij. Je zou er van uit mogen gaan dat er goed gekeken zou worden naar de omschrijving van wat de klant zoekt, dit is niet het geval. Maar de rekening wordt wel gelijk door Sopje gepresenteerd. Ook onvriendelijk personeel in mijn geval die het weer afschuift en goed probeert te praten.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de eisen en wensen in uw aanvraag. Wij vragen altijd aan de hulpen of zij aan uw eisen kunnen voldoen, helaas blijkt soms achteraf dat dit niet zo is. U krijgt echter bij ons een jaar garantie op de bemiddelingskosten, waardoor wij binnen deze periode zonder extra kosten opzoek kunnen gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Waspik op 05-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het is prettig om zelf niet naar hulp te moeten zoeken. Informatie is erg duidelijk. Ook de prijs is betaalbaar, en erg behulpzaam.

Door uit Oegstgeest op 27-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik kreeg zer snel antwoord en het was precies de hulp die ik zocht

Door uit Zutphen op 15-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en doeltreffend. bellen is altijd mogelijk

Door uit Kortenhoef op 13-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het heeft geduurd, maar ik er vertrouwen in dat het nu goed gaat komen

Door uit Etten-Leur op 05-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Omdat het moeilijk is tegenwoordig een nieuwe hulp te vinden ben ik op internet gaan zoeken. Duidelijke site, snel handelen en respons. Korte lijntjes werkt het snelst. Een vraag: waarom is het niet verplicht dat jullie werknemers een VOG(verklaring Omtrent Gedrag) hebben.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Wij zijn geen werkgever. Een hulp kan dus geen VOG voor ons aanvragen. Daarnaast is een VOG beperkt geldig en zal dus voor elke opdrachtgever een nieuwe VOG moeten aanvragen. U mag uiteraard wel zelf een VOG wensen van de hulp, echter dient u dan zelf de kosten hiervoor te vergoeden.

Door uit Delfgauw op 17-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

geregeld mensen die niet matchen of geen contact hadden opgenomen

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Het spijt ons dit te lezen. Natuurlijk doen we ons best om iemand te vinden die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Voordat wij u de gegevens van een hulp leveren, zijn zij zelf akkoord gegaan met de opdracht en geven zij ook aan graag aan de slag te gaan bij u. Hierbij houden we rekening met uw de eisen zoals door u geformuleerd. Natuurlijk kan het voorkomen dat het toch niet matcht, of dat er iemand onverhoopt niet meer reageert. Wij zoeken dan, binnen de garantie, kosteloos verder voor u. We zijn blij dat er inmiddels wel iemand bij u aan de slag is.

Door uit Haarlem op 16-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er was dringend hulp nodig en dit is in een week tijd naar tevredenheid gelukt!

Door uit Woerden op 10-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zie boven

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!