Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Hoofddorp op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle hulp aanbieding

Door uit Terneuzen op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het is voor de eerste keer dat ik een medewerkster van Sopje.nl in huis heb gekregen maar dat is zeer goed verlopen. Hartelijk dank voor de hulp en ik hoop er nog vele jaren gebruik van te mogen maken.

Door uit Hoofddorp op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was snel iemand gevonden, dus dat hielp mij vlug uit de brand. Was gelijk een fijne hulp en nette werker, dus alles in 1 keer geregeld. En dat nu al 6 maanden ofzo.

Door uit Terneuzen op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Stuurt facturen waarvoor geen diensten zijn geleverd

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Jammer om te lezen dat u ontevreden bent. Wij hebben u echter twee hulpen voorgesteld en na het tweede voorstel hebben wij niets meer van u vernomen.

Door uit Beverwijk op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik mag niet klagen vanaf het moment van inschrijving en tot het zoeken van een hulp! Ben tot nu toe erg tevreden.

Door uit Hoofddorp op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zie titel

Door uit Haarlem op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goede ervaringen

Door uit Apeldoorn op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eerste hulp die voorgesteld werd nam pas na herhaaldelijk bellen de telefoon op. Liet me vervolgens weten dat ze het vervelend vond dat ik steeds probeerde te bellen.... die werd het niet. De volgende die al snel werd voorgesteld is alweer een paar maand, naar volle tevredenheid, aan het werk.

Door uit Nieuw Vennep op 17-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De gemeente heeft het sopje voor mij geregeld en noch steeds heb ik de zelfde hulp

Door uit IJsselstein op 16-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima hoor.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!