Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 13,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Nieuwerkerk aan den IJssel op 20-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

2x een werkster voor ons gevonden, 2x voldeed deze niet aan de voorkeuren die we vooraf aangegeven hadden. Toen maar weer zelf gaan zoeken. Helaas moesten we wel 40 euro bemiddelingskosten aftikken. Voor niks dus. Communicatie ed verder allemaal netjes, prima website ook. Maar helaas voor ons niet gebracht waar we voor betaald hebben.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw feedback. We vinden het spijtig dat het niet gelukt is om een hulp te vinden die aan uw voorkeuren voldoet. Nadat wij u de eerste kandidaat hebben voorgesteld, bleek dat u uw eisen nog niet helemaal accuraat had beschreven. We zijn toen met uw aangepaste voorkeuren aan de slag gegaan, met uitzondering van uw opgegeven eis omtrent nationaliteit, omdat dit niet toegestaan is. Natuurlijk kunnen we wel meenemen dat uw match gewoon Nederlands spreekt. De tweede kandidaat heeft u opnieuw afgewezen omdat zij niet binnen het profiel dat u zocht past, echter hebben we van u nooit een toelichting mogen ontvangen waarom niet, daar we uw eisen als leidraad hebben gebruikt. De bemiddelingskosten zijn van toepassing op deze zoektocht en geven u de garantie dat wij iemand anders zoeken voor de periode van één jaar. Als u liever zelf iemand zoekt, kan dat natuurlijk ook. Dat betekent niet dat onze kosten ongedaan zijn gemaakt. Indien wij alsnog iemand kunnen zoeken, horen we heel graag van u!

Door uit Elst op 19-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle afhandeling

Door uit Hellevoetsluis op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Jammer dat er 45,95 betaald moet worden en ook de schoonmaakster een behoorlijk bedrag moet betalen

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

De bemiddelingskosten en het uurloon is van te voren bekend.

Door uit Bergschenhoek op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

2 weken geleden voor het eerst een account aangemaakt bij sopje.nl. Binnen dit termijn heb ik al een schoonmaakster en heb er een goed gevoel over. De moeite die ik moest doen is echt heel beperkt! Super fijn!

Door uit Harskamp op 22-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

het contact was goed en de hulp is zaterdag geweest en het ging heel goed!

Door uit Kesteren op 16-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wauw! Wat ging dat snel en vandaag is ze al gestart. Blij met sopje.nl

Door uit Rotterdam op 15-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen goede ervaring voor mij. Je zou er van uit mogen gaan dat er goed gekeken zou worden naar de omschrijving van wat de klant zoekt, dit is niet het geval. Maar de rekening wordt wel gelijk door Sopje gepresenteerd. Ook onvriendelijk personeel in mijn geval die het weer afschuift en goed probeert te praten.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de eisen en wensen in uw aanvraag. Wij vragen altijd aan de hulpen of zij aan uw eisen kunnen voldoen, helaas blijkt soms achteraf dat dit niet zo is. U krijgt echter bij ons een jaar garantie op de bemiddelingskosten, waardoor wij binnen deze periode zonder extra kosten opzoek kunnen gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Waspik op 05-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het is prettig om zelf niet naar hulp te moeten zoeken. Informatie is erg duidelijk. Ook de prijs is betaalbaar, en erg behulpzaam.

Door uit Oegstgeest op 27-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik kreeg zer snel antwoord en het was precies de hulp die ik zocht

Door uit Zutphen op 15-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en doeltreffend. bellen is altijd mogelijk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!