Aanbieding
Sopje helpt bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp neemt u veel werk uit handen.

€ 12,50 p/u

Het team achter sopje.nl

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Maastricht op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen enkele dagen onze hulpvraag opgelost. Uiterst correct!

Door uit Barendrecht op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima ervaring.

Door uit Oosteind op 08-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ben meer dan een maand bezig geweest via deze site zonder resultaat. Ze hebben 3x een kandidaat 'voorgesteld'. Alle 3 de kandidaten bleken geen match te zijn, om verschillende redenen (# uren was te veel, locatie te ver weg etc). En ze bleken niet of traag te reageren op berichten en niet op komen dagen op afspraak. De matching en screening van de kandidaten van dit 'bedrijf/site' voldoet niet. Ze geven hier zelf over aan: Er zijn in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is. => Dus ze controleren eigenlijk alleen bij inschrijven en verder helemaal niets en moet je alles toch zelf doen. NIET DOEN DUS, WANT JE MOET WEL BETALEN VOOR DE SLECHTE SERVICE

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Elke hulp die wij voorstellen geeft bij ons aan, aan al uw eisen te kunnen voldoen en minimaal een jaar beschikbaar te zijn. Wij geven hen ook aan dat zij bereikbaar voor u dienen te zijn en uiteraard de afspraken die ze maken na te komen. Indien wij vernemen dat de hulpen niet bereikbaar zijn of de afspraken niet nakomen, of alsnog niet kunnen voldoen aan de eisen in uw aanvraag, dan worden de hulpen hier op aangesproken. Ook krijgen zij vervolgens dan niet zomaar een nieuwe opdracht toegewezen. Op deze manier proberen wij ons hulpen bestand zo betrouwbaar mogelijk te houden.

Door uit Groningen op 05-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het heeft ongeveer een maand geduurd voordat Sopje een geschikte suggestie deed. Twee mensen bleken helemaal niet beschikbaar, twee mensen konden niet op de gevraagde dagen en één iemand voldeed niet aan mijn wensen. Uiteindelijk wel een geschikte kandidaat gevonden, maar het was een heel proces wat me veel tijd heeft gekost. Een volgende keer zou ik liever zelf iemand willen benaderen.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat het langere tijd heeft geduurd voor wij een geschikte hulp hebben kunnen vinden. Echter wanneer de eisen naar elk voorstel wordt aangepast wordt het steeds lastiger een geschikte hulp te vinden. Wij hopen uiteraard dat de huidige hulp leidt tot een langdurige samenwerking.

Door uit Borne op 28-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind de bemiddeling goed. Ik heb echter wel mijn bedenkingen t.a.v. de financiële kant van de zaak. Zeker als blijkt dat jullie mij mailen voor loonsverhogingen voor de hulp, terwijl in de praktijk blijkt dat het grootste deel daarvan op gaat naar jullie bemiddeling. Dat vind ik niet fair, zeker niet zoals het door jullie gebracht is. "Onder het minimum uitkomen" terwijl ze daar nog 3 euro per uur boven zaten. Iets om over na te denken voor jullie.

Door uit Tiel op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service

Door uit Klaaswaal op 17-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Site is overzichtelijk . Snelle reactie. Snelle service.

Door uit Abbenes op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na inschrijving reageerde al snel iemand. Het is fijn dat je het contract en tips voor het gesprek kan downloaden.

Door uit Alphen aan den Rijn op 12-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

makkelijk navigeren over de site, goed follow up

Door uit Ede op 21-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik kreeg dezelfde dag nog een match aangeboden via sopje en een aantal dagen later de kennismaking gepland. Zeer fijn gesprek en ze kon een week later al beginnen. Ik heb er vertrouwen in.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!