Gemiddelde Score 4.1

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Mercan

Mevrouw Kolpa

Mevrouw Van der Hulst

Meneer van den Hurk
Laad meer ervaringen

Door uit Alkmaar op 03-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Leuke jonge vrouw die in drie uur alles laat blinken!! Geweldig👍 Zag er best tegen op om het uit handen te geven maar daar kom ik helemaal op terug! Denk dat als ze wat Nederlands leert het wonen en werken een stuk aangenamer voor haar zal worden.

Door uit Wassenaar op 30-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles goed geregeld en was er erg blij mee 👍🏼

Door uit Leidschendam op 15-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlot en zakelijk.

Door uit Deventer op 05-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Capelle aan den IJssel op 05-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden over sopje ze hebben een gezellige zeer ervaren persoon gestuurd En deze persoon kan zich aan passen op het momend afhankelijk wat ik nodig heb, dit is voor mij erg belangrijk met een ziekte die op en neer gaat

Door uit Heemskerk op 04-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Waardeloos. Dezelfde als www.ikzoekhuishoudelijkehulp.n. Komt met kandidaten van 200 km verderop? Twee sterren is al teveel.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij zoeken altijd in uw omgeving naar een hulp. Het postcode die u zelf invoert, wordt hiervoor gebruikt. Indien hierin een fout is gemaakt, dan kan het voorkomen dat wij een hulp uit een andere omgeving wordt voorgesteld.

Door uit Ermelo op 26-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De zoveelste kandidaat komt toch niet. Ze hebben of ander werk, gaan in therapie of moeten naar school. Als ik het meld krijgen geen reactie van sopje. Ben er niet blij mee.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulpen niet zijn komen opdagen. De hulpen hebben ons aangegeven beschikbaar te zijn. We kunnen begrijpen dat u niet tevreden bent. U kunt ons hier over mailen. Wij zullen samen met u zoeken naar een oplossing.

Door uit Grootschermer op 25-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Sopje levert een naam en telefoonnummer, maar doet verder weinig aan screening vooraf. De geleverde dienstverlening is mager.

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw review. Er zijn in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is. Wij vragen onze hulpen niet standaard om een VOG. Indien u dit toch wenst kunnen wij dit voor u meenemen in uw aanvraag. Echter dient u dit dan wel zelf te bekostigen.

Door uit Schoorl op 15-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Service eerste instantie slecht. Na veel mail contact uiteindelijk tot oplossing gekomen

Reactie op deze feedback door het team van sopje.nl:

Bedankt voor uw review. Wij doen zoveel mogelijk ons best om samen tot een oplossing te komen.

Door uit Hillegom op 09-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De hulp die mij is aangeboden is nog maar 1x geweest, maar die keer heeft ze goed werk afgeleverd. Als dat zo blijft ben ik erg tevreden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!